Насіння хемп харчове (неочищене)
Насіння хемп харчове (неочищене)Насіння хемп харчове (неочищене)

Насіння хемп харчове (неочищене)


58 грн 250 г
250 г Є в наявності
- +
Конопля харчова / Україна.
на 100г: білки - 20,1 г, жири - 32,5 г, вуглеводи - 24,7 г. Калорійність: 372,9 кКал.
12 місяців

Чим особливе НАСІННЯ ХЕМП (харчове, неочищене)?

  • Хемп насіння (коноплі) - унікальне джерело протеїнів: містить 20 амінокислот (9 з яких незамінні).
  • Не містить психоактивних речовин.
  • Вживання насіння підвищує імунітет, знижує рівень холестерину та цукру в крові.
  • Має протизапальний, пом’якшувальний та заспокійливий ефект. Допомагає знизити больовий синдром.
  • Насіння хемп (коноплі) багате на йод, хром, срібло, літій, а також містить велику кількість клітковини та вітамінів А, Е, С;

Як вживати харчове НАСІННЯ ХЕМП?

  • Ви можете пророщувати коноплю, замочувати насіння на ніч, підсушувати на сковорідці, молоти та робити напої. Додавати в салати, випічку, перші страви, тощо;
  • Настої з насіння рекомендують при ревматизмі, фурункулах та набряках;
  • Також відвар допоможе вилікувати сильний кашель та цистит.
  • Рекомендуємо перед вживанням замочувати насіння мінімум на 5 годин або на ніч, щоб усі вітаміни та мінерали точно засвоїлися.

Чого не варто?

      • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

      Детальніше

      • Насіння хемп допоможе при фібріомі та ендометріозі;
      • Необхідно вживати коноплю при інтоксикації організму, імунодефіциті, дисбактеріозі.


      Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.




      Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, вегетаріанцям, діабетикам, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен та людям із зайвою вагою.



      Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

      Конопляне молочко

      Інгредієнти:


      1. Насіння хемп нелущене — 150 г;

      2. Вода — 1 л;

      3. Ванілін — ⅓ ч.л.

      Приготування:


      1. Помістіть насіння у чашу блендера для коктейлів і додайте невелику кількість води (приблизно 100-200 мл) та ванілін. Збивайте насіння до однорідності (приблизно 30 сек. - 1 хв.). Після цього поступово доливайте у блендер всю воду. Збивайте до утворення однорідного білого молочка. Тривале збивання сприяє утворенню однорідної емульсії, що не даватиме молочку розшаровуватись коли стоятиме.

      2. Візьміть глибоку миску, друшляк та клаптик марлі складений вдвоє такого розміру, щоб він повністю вистеляв поверхню друшляка.

      3. Процідіть молочко через друшляк з марлею і добре витисніть всю рідину склавши та скручуючи марлю

      4. Молочко перелийте у пляшку та зберігайте в холодильнику до 5 днів.

      Утворений шрот коноплі можна додавати у невеликій кількості до випічки так каш. Це покращить перетравлення мучних виробів та круп.

      Смачного!

      Написати відгук
      Відгуки про товар (23)
      Написати відгук


      Написати відгук
      Дякуємо за ваш відгук!
      Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


      Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.