Насіння хемп харчове (неочищене)
Насіння хемп харчове (неочищене)Насіння хемп харчове (неочищене)

Насіння хемп харчове (неочищене)


65 грн 250 г
250 г Є в наявності
- +
Конопля харчова / Україна.
на 100 г: білки — 20,1 г, жири — 32,5 г, вуглеводи — 24,7 г. Калорійність — 372,9 ккал.
12 місяців

Чим особливе Насіння хемп (харчове, неочищене)?

  • Хемп насіння (коноплі) — це насіння рослини Cannabis sativa.
  • Воно має горіховий смак.
  • Не містить психоактивних речовин.
  • Містить 20 амінокислот (9 з яких незамінні).
  • Є джерелом ненасичених жирних кислот Омега-3 та Омега-6.
  • У 100 г містить 20 г рослинного білка, що легко засвоюється.
  • Є джерелом розчинної та нерозчинної клітковини, що необхідна для травлення.

Як вживати харчове Насіння хемп?

  • Додавайте його в салати, випічку, перші страви, тощо.
  • Приготуйте рослинне молоко.
  • Рекомендуємо перед вживанням замочувати насіння мінімум на 5 годин або на ніч. Так насіння буде краще засвоюватись

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Детальніше




Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Конопляне молочко

Інгредієнти:


  1. Насіння хемп нелущене — 150 г;

  2. Вода — 1 л;

  3. Ванілін — ⅓ ч.л.

Приготування:


1. Помістіть насіння у чашу блендера для коктейлів і додайте невелику кількість води (приблизно 100-200 мл) та ванілін. Збивайте насіння до однорідності (приблизно 30 сек. - 1 хв.). Після цього поступово доливайте у блендер всю воду. Збивайте до утворення однорідного білого молочка. Тривале збивання сприяє утворенню однорідної емульсії, що не даватиме молочку розшаровуватись коли стоятиме.

2. Візьміть глибоку миску, друшляк та клаптик марлі складений вдвоє такого розміру, щоб він повністю вистеляв поверхню друшляка.

3. Процідіть молочко через друшляк з марлею і добре витисніть всю рідину склавши та скручуючи марлю

4. Молочко перелийте у пляшку та зберігайте в холодильнику до 5 днів.

Утворений шрот коноплі можна додавати у невеликій кількості до випічки так каш. Це покращить перетравлення мучних виробів та круп.

Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (23)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.