


Насіння хемп харчове (неочищене)
64 грн 250 г
250 г
Є в наявності
Конопля харчова / Україна.
на 100г: білки - 20,1 г, жири - 32,5 г, вуглеводи - 24,7 г. Калорійність: 372,9 кКал.
12 місяців
Що таке харчове НАСІННЯ ХЕМП?
- Хемп насіння (коноплі) - унікальне джерело протеїнів та природного каротину;
- Насіння хемп містить всі незамінні амінокислоти, необхідні для людського організму, жирні кислоти Омега-3, Омега-6 та Омега-9, співвідношення яких чудово підходять для людини;
- Це насіння не містить психоактивних речовин;
- Вживання насіння хемп покращує стан імунної системи.
В чому сила НАСІННЯ ХЕМП (харчового, неочищеного)?
- Насіння хемп (коноплі) містить йод, хром, срібло, літій, а також велику кількість клітковини та вітамінів А, Е, С;
- Вживання насіння хемп знижує рівень холестерину та цукру в крові;
- Воно здатне покращити роботу нирок, печінки та сечового міхура;
- А ще насіння хемп має протизапальний, пом’якшувальний та заспокійливий ефект. Допомагає знизити больові синдроми.
Як вживати харчове НАСІННЯ ХЕМП?
- Ви можете пророщувати коноплю, замочувати насіння на ніч, підсушувати на сковорідці, молоти та робити напої. Додавати в салати, випічку, перші страви, тощо;
- Настої з насіння рекомендують при ревматизмі, фурункулах та набряках;
- Також відвар із насіння коноплі допоможе вилікувати сильний кашель та цистит;
- Будь-яке насіння рекомендується замочувати у воді на 5-6 годин або на ніч. Після чого його потрібно вживати, ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоюванню його у нашому організмі. Якщо ж такої можливості немає, то також корисним буде розмелювати насіння сухим у кавомолці.
Конопляне молочко
Інгредієнти:
Насіння хемп нелущене — 150 г;
Вода — 1 л;
Ванілін — ⅓ ч.л.
Приготування:
1. Помістіть насіння у чашу блендера для коктейлів і додайте невелику кількість води (приблизно 100-200 мл) та ванілін. Збивайте насіння до однорідності (приблизно 30 сек. - 1 хв.). Після цього поступово доливайте у блендер всю воду. Збивайте до утворення однорідного білого молочка. Тривале збивання сприяє утворенню однорідної емульсії, що не даватиме молочку розшаровуватись коли стоятиме.
3. Процідіть молочко через друшляк з марлею і добре витисніть всю рідину склавши та скручуючи марлю
4. Молочко перелийте у пляшку та зберігайте в холодильнику до 5 днів.
Утворений шрот коноплі можна додавати у невеликій кількості до випічки так каш. Це покращить перетравлення мучних виробів та круп.
Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (23)
Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.