Насіння хемп харчове (неочищене)
23 відгуки
250 г
Є в наявності
Чим особливе насіння хемп?
- Насіння коноплі — це насіння рослини Cannabis sativa.
- Не містить психоактивних речовин.
- Має ніжний горіховий смак. Схожий на кедрові горішки :)
- Насіння коноплі містить:
- 49% жирних кислот Омега 3 і 6 — підтримують роботу серцево-судинної і гормональної системи;
- 30% рослинного білка (всі 20 амінокислот) — будівельний матеріал наших м'язів та імунітету;
- розчинну і нерозчинну клітковину — необхідна для здорового травлення. - Містить вітамін Е, який має антиоксидантні властивості і оберігає нашу молодість та красу.
- В конопляному насінні багато магнію, фосфору і марганцю. Вони укріплюють нервову систему і знижують тривожність.
- 49% жирних кислот Омега 3 і 6 — підтримують роботу серцево-судинної і гормональної системи;
- 30% рослинного білка (всі 20 амінокислот) — будівельний матеріал наших м'язів та імунітету;
- розчинну і нерозчинну клітковину — необхідна для здорового травлення.
Як вживати насіння хемп (неочищене)?
- Додавайте до салатів, каш, коктейлів та випічки. Класно поєднується з усіма фруктами і ягодами.
- Спробуйте приготувати рослинне молоко. Детальний рецепт у рубриці "Рецепти":)
- Додавайте до ранкових смузі 1 ст. л насіння хемп. Це зробить сніданок ще більш поживним та корисним.
- Неочищене насіння хемп можна пророщувати та перемелювати в кавомолці.
- Рекомендуємо перед вживанням замочити насіння протягом 8 годин або на ніч. Це допоможе організму максимально засвоїти усі корисні речовини.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
Конопля харчова / Україна.
на 100 г: білки — 20,1 г, жири — 32,5 г, вуглеводи — 24,7 г. Калорійність — 372,9 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.
12 місяців
Конопляне молочко
Інгредієнти:
Насіння хемп нелущене — 150 г;
Вода — 1 л;
Ванілін — ⅓ ч.л.
Приготування:
1. Помістіть насіння у чашу блендера для коктейлів і додайте невелику кількість води (приблизно 100-200 мл) та ванілін. Збивайте насіння до однорідності (приблизно 30 сек. - 1 хв.). Після цього поступово доливайте у блендер всю воду. Збивайте до утворення однорідного білого молочка. Тривале збивання сприяє утворенню однорідної емульсії, що не даватиме молочку розшаровуватись коли стоятиме.
3. Процідіть молочко через друшляк з марлею і добре витисніть всю рідину склавши та скручуючи марлю
4. Молочко перелийте у пляшку та зберігайте в холодильнику до 5 днів.
Утворений шрот коноплі можна додавати у невеликій кількості до випічки так каш. Це покращить перетравлення мучних виробів та круп.
Смачного!