Насіння хемп харчове (неочищене)
Насіння хемп харчове (неочищене)Насіння хемп харчове (неочищене)

Насіння хемп харчове (неочищене)


77 грн 250 г
250 г Є в наявності
- +
Конопля харчова / Україна.
на 100 г: білки — 20,1 г, жири — 32,5 г, вуглеводи — 24,7 г. Калорійність — 372,9 ккал.
12 місяців

Чим особливе насіння хемп?

  • Насіння коноплі — це насіння рослини Cannabis sativa.
  • Не містить психоактивних речовин.
  • Має ніжний горіховий смак. Схожий на кедрові горішки :)
  • Насіння коноплі містить:
    - 49% жирних кислот Омега 3 і 6 — підтримують роботу серцево-судинної і гормональної системи;
    - 30% рослинного білка (всі 20 амінокислот) — будівельний матеріал наших м'язів та імунітету;
    - розчинну і нерозчинну клітковину — необхідна для здорового травлення.
  • Містить вітамін Е, який має антиоксидантні властивості і оберігає нашу молодість та красу.
  • В конопляному насінні багато магнію, фосфору і марганцю. Вони укріплюють нервову систему і знижують тривожність.

Як вживати насіння хемп (неочищене)?

  • Додавайте до салатів, каш, коктейлів та випічки. Класно поєднується з усіма фруктами і ягодами.
  • Спробуйте приготувати рослинне молоко. Детальний рецепт у рубриці "Рецепти":)
  • Додавайте до ранкових смузі 1 ст. л насіння хемп. Це зробить сніданок ще більш поживним та корисним.
  • Неочищене насіння хемп можна пророщувати та перемелювати в кавомолці.
  • Рекомендуємо перед вживанням замочити насіння протягом 8 годин або на ніч. Це допоможе організму максимально засвоїти усі корисні речовини.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Детальніше




Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Конопляне молочко

Інгредієнти:


  1. Насіння хемп нелущене — 150 г;

  2. Вода — 1 л;

  3. Ванілін — ⅓ ч.л.

Приготування:


1. Помістіть насіння у чашу блендера для коктейлів і додайте невелику кількість води (приблизно 100-200 мл) та ванілін. Збивайте насіння до однорідності (приблизно 30 сек. - 1 хв.). Після цього поступово доливайте у блендер всю воду. Збивайте до утворення однорідного білого молочка. Тривале збивання сприяє утворенню однорідної емульсії, що не даватиме молочку розшаровуватись коли стоятиме.

2. Візьміть глибоку миску, друшляк та клаптик марлі складений вдвоє такого розміру, щоб він повністю вистеляв поверхню друшляка.

3. Процідіть молочко через друшляк з марлею і добре витисніть всю рідину склавши та скручуючи марлю

4. Молочко перелийте у пляшку та зберігайте в холодильнику до 5 днів.

Утворений шрот коноплі можна додавати у невеликій кількості до випічки так каш. Це покращить перетравлення мучних виробів та круп.

Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (23)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.