Кокосовий цукор
Кокосовий цукор

Кокосовий цукор


109 грн 190 г
190 г Під замовлення (1 доба)
- +
Кокосовий цукор / Індонезія.

на 100 г: білки — 1,1 г, жири — 0,4 г, вуглеводи — 93,4 г. Калорійність — 382 ккал.
12 місяців.


Що таке кокосовий цукор?

  • Це цукор із суцвіття кокосової пальми.
  • Має карамельний присмак із квітковими нотками. 
  • Має низький глікемічний індекс (35). Це означає, що після вживання швидкість зростання рівня цукру в крові є значно меншою, ніж від білого рафінованого цукру.
  • Містить 16 незамінних амінокислот у складі та невелику кількість заліза та вітамінів груп В і С.
  • Містить пребіотик інулін, який живить корисні бактерії в кишечнику та покращує мікрофлору. 

Як використовувати кокосовий цукор мокрий (органічний)?

  • Використовуйте для приготування різноманітних десертів, випічки, соусів чи домашнього морозива, як заміну рафінованому білому цукру. 
  • Смакуйте до кави, чаю та різних коктейлів. Можете додавати до каш або йогуртів.
  • Чудовий варіант для карамелізації фруктів та горіхів.
  • Пам'ятайте, що кокосовий цукор менш солодкий, ніж звичайний, тому додавайте за смаком.

Чого не варто?

  • Не варто споживати при індивідуальній непереносимості кокоса та його продуктів.
  • Якщо ви страждаєте від цукрового діабету перед споживанням порадьтеся з лікарем.
  • Кокосовий цукор — це все ще солодкий продукт, тому пам'ятайте про денну норму вживання. Ми турбуємось про ваше здоров'я ❤️

Детальніше



Кокосовий цукор стане відмінним доповненням до раціону спортсменів, людей фізичної праці та осіб, які стежать  за своїм харчуванням.



 Фото товару, представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

          
 

Пріті-лакшанам (яблучний пиріг із млинців)


Інгредіенти:

Для тіста:

  1. Кокосове молоко — 1.5 скл.

  2. Нутове борошно — 1 скл.;

  3. Кокосовий цукор — 1 ст.л.

  4. Сіль морська — за смаком.

Для начинки:

  1. Яблука — 4 шт.

  2. Кокосовий цукор — ½ скл.

  3. Кориця — ½ скл.

  4. Бадьян мелений — ½ ч.л.

  5. Кокосова олія (для смаження) — 3 ст.л.

  6. Соус десертний шоколадний — 3 ст.л.


Приготування:
1. У молоко додайте сіль, цукор, борошно і замість тісто на млинці.

2. Спечіть млинці. Сковорідку змащуйте щоразу маслом.
3. Для начинки зробіть карамельні яблука. Шматочки яблук обсмажте із цукром, бадьяном і корицею до готовності.

4. У форму викладіть млинці, перекладаючи шари яблуками.
5. Відправте пиріг в духовку прогріту до 180°С  на 10 хв.

6. Готовий пиріг зверху можете полити медом або сиропом агави за бажанням.


Найкраще смакувати пирогом у першій половині дня.


                   

Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер або зберігати в оригінальному упакуванні. Зберігати в сухому прохолодному місці.