Кокосовий цукор
Кокосовий цукорКокосовий цукор

Кокосовий цукор


10 відгуків
230 гbig pack 400 гтестер
168 230 г
Під замовлення (1 доба)

Що таке кокосовий цукор?

  • Це цукор із суцвіття кокосової пальми.
  • Має карамельний присмак із квітковими нотками. 
  • Низький глікемічний індекс — 35. Це означає, що після вживання швидкість зростання рівня цукру в крові є значно меншою, ніж від білого рафінованого цукру.
  • Містить всі 16 незамінних амінокислот у складі, невелику кількість заліза та вітамінів груп В і С.
  • Містить пребіотик інулін, який живить корисні бактерії в кишечнику та покращує мікрофлору. 

Як використовувати кокосовий цукор мокрий (органічний)?

  • Використовуйте для приготування різноманітних десертів, випічки, соусів чи домашнього морозива, як заміну рафінованому білому цукру. 
  • Смакуйте до кави, чаю та коктейлів. Сміливо додавайте до каш або йогуртів.
  • Чудовий варіант для карамелізації фруктів та горіхів.
  • Пам'ятайте, що кокосовий цукор менш солодкий, ніж звичайний, тому додавайте за смаком.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості кокоса та його продуктів.
  • Якщо ви страждаєте від цукрового діабету перед споживанням порадьтеся з лікарем.
  • Кокосовий цукор — це все ще солодкий продукт, тому пам'ятайте про денну норму вживання. Ми турбуємось про ваше здоров'я ❤️

Кокосовий цукор / Індонезія.

на 100 г: білки — 1,1 г, жири — 0,4 г, вуглеводи — 93,4 г. Калорійність — 382 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер або зберігати в оригінальному упакуванні. Зберігати в сухому прохолодному місці.
12 місяців.
          
 

Пріті-лакшанам (яблучний пиріг із млинців)


Інгредіенти:

Для тіста:

  1. Кокосове молоко — 1.5 скл.

  2. Нутове борошно — 1 скл.;

  3. Кокосовий цукор — 1 ст.л.

  4. Сіль морська — за смаком.

Для начинки:

  1. Яблука — 4 шт.

  2. Кокосовий цукор — ½ скл.

  3. Кориця — ½ скл.

  4. Бадьян мелений — ½ ч.л.

  5. Кокосова олія (для смаження) — 3 ст.л.

  6. Соус десертний шоколадний — 3 ст.л.


Приготування:
1. У молоко додайте сіль, цукор, борошно і замість тісто на млинці.

2. Спечіть млинці. Сковорідку змащуйте щоразу маслом.
3. Для начинки зробіть карамельні яблука. Шматочки яблук обсмажте із цукром, бадьяном і корицею до готовності.

4. У форму викладіть млинці, перекладаючи шари яблуками.
5. Відправте пиріг в духовку прогріту до 180°С  на 10 хв.

6. Готовий пиріг зверху можете полити медом або сиропом агави за бажанням.


Найкраще смакувати пирогом у першій половині дня.


                   

Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення