


Кокосовий цукор (мокрий, органічний)
9 відгуків
165 грн 250 г
250 г
Є в наявності
Цукор кокосовий (органічний) брусок / Шрі-Ланка.
на 100 г: білки — 0,2 г, жири — 0 г, вуглеводи — 90,4 г. Калорійність — 370 кал.
18 місяців.
Що таке кокосовий цукор мокрий органічний?
- Це цукор із суцвіття кокосової пальми.
- Має карамельний присмак із квітковими нотками.
- Низький глікемічний індекс — 35. Це означає, що після вживання швидкість зростання рівня цукру в крові є значно меншою, ніж від білого рафінованого цукру.
- Містить всі 16 незамінних амінокислот у складі, невелику кількість заліза та вітамінів груп В і С.
- Містить пребіотик інулін, який живить корисні бактерії в кишечнику та покращує мікрофлору.
Як використовувати кокосовий цукор мокрий (органічний)?
- Використовуйте для приготування різноманітних десертів, випічки, соусів чи домашнього морозива, як заміну рафінованому білому цукру.
- Смакуйте до кави, чаю та коктейлів. Сміливо додавайте до каш або йогуртів.
- Чудовий варіант для карамелізації фруктів та горіхів.
- Пам'ятайте, що кокосовий цукор менш солодкий, ніж звичайний, тому додавайте за смаком.
- Для зручності вживання натріть кокосовий цукор на терці або поламайте на невеликі шматочки.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості кокоса та його продуктів.
- Якщо ви страждаєте від цукрового діабету перед споживанням порадь Збер теся з лікарем.
- Кокосовий цукор — це все ще солодкий продукт, тому пам'ятайте про денну норму вживання. Ми турбуємось про ваше здоров'я ❤️
https://www.youtube.com/watch?v=Rs0b8e3kxIk


Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Зберігати при температурі 18 °С в місці без сторонніх запахів у щільно закритій упаковці. Продукт не повинен піддаватись впливу прямих сонячних променів.