Кокосовий цукор (мокрий, органічний)
Кокосовий цукор (мокрий, органічний)Кокосовий цукор (мокрий, органічний)

Кокосовий цукор (мокрий, органічний)


135 грн 250 г
250 г Є в наявності
- +
Цукор кокосовий (органічний) брусок / Шрі-Ланка.

на 100 г: білки - 1,1 г, жири - 0,4 г, вуглеводи - 93,4 г, клітковина - 1,9 г. Калорійність - 300 кал.
18 місяців.

Чому кокосовий органічний цукор такий корисний?

  • Кокосовий цукор (органічний) виготовлений із суцвіття кокосової пальми.
  • Має карамельний присмак із квітковими нотками. У 10 разів менш солодкий, ніж цукор, тому його додають у страви в більшій кількості.
  • Має низький глікемічний індекс (35). Це означає, що після вживання швидкість зростання рівня цукру в крові є значно меншою, ніж від білого рафінованого цукру.
  • Містить 16 незамінних амінокислот у складі та невелику кількість заліза та вітамінів груп В і С.
  • Містить пребіотик інулін, який живить корисні бактерії в кишечнику та покращує мікрофлору. Також інулін регулює рівень цукру в крові, що корисно для діабетиків.

Як використовувати кокосовий цукор мокрий (органічний)?

  • Використовуйте для приготування різноманітних десертів, випічки, соусів чи домашнього морозива, як заміну рафінованому білому цукру. 
  • Смакуйте до кави, чаю та різних коктейлів. Сміливо додавайте до каш або йогуртів.
  • Чудовий варіант для карамелізації фруктів та горіхів.
  • Пам'ятайте, що кокосовий цукор у 10 разів менш солодкий, ніж звичайний, тому пропорція кокосового і звичайного цукру 1:10.
  • Для зручності вживання кокосовий цукор варто натерти на терці або поламати на невеликі шматочки.

Коли не варто вживати?

  • Не варто споживати при індивідуальній непереносимості кокоса та його продуктів.
  • Якщо ви страждаєте від цукрового діабету перед споживанням порадьтеся з лікарем.
  • Кокосовий цукор — це все ще солодкий продукт, тому обов'язково дотримуйтесь денної норми при його вживанні. Пам'ятайте, ми турбуємось про ваше здоров'я ❤️

Детальніше

  • Традиційно кокосовий цукор вирощують  на території Шрі-Ланки, Індії, Індонезії, Філіппін і Мальдівських островів.

Кокосовий цукор корисне доповнення до раціону спортсменів, людей фізичної праці та осіб, які стежать за своїм харчуванням.



 Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

https://www.youtube.com/watch?v=Rs0b8e3kxIk

Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати при температурі 18 °С в місці без сторонніх запахів у щільно закритій упаковці. Продукт не повинен піддаватись впливу прямих сонячних променів.