Еритрол
6 відгуків
300 гтестер
Є в наявності
Чим особливий еритрол?
- Еритрол — це низьковуглеводний підсолоджувач, який отримують з рослинної сировини.
- В природному вигляді його містять виноград, груша, диня та ферментовані продукти.
- Зовні схожий на звичайний цукор та за смаком менш солодкий.
- У ньому всього 20 ккал на 100 г. До прикладу, у білому цукрі — 398 ккал/100 г.
- Має низький глікемічний індекс, тому еритрол можна вживати людям з цукровим діабетом.
- На відміну від ксиліту та сорбіту, не має проносної дії.
- Не викликає карієс і не погіршує стан зубів.
Як використовувати еритрол?
- Денна норма — до 45 г.
- За смаком має 75% солодкості цукру. Тому при використанні розраховуйте, що на кожні 100 грам цукру припадає 120-140 грам еритритолу.
- Еритрол стійкий до високих температур, тому його можна додавати у гарячі напої та використовувати при термічній обробці.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Перевищувати денну норму — 45г/день.
100% еритрол / Китай.
на 100 г: білки — 0,1 г, жири — 0,2 г, вуглеводи — 4 г. Калорійність — 20 ккал.
Зберігати в темному сухому місці, при температурі не більше 25°С.
12 місяців
Із цим товаром рекомендуємо
Какао порошок для напоїв (Нідерланди)
10 відгуків
Какао терте (гіркий шоколад)
22 відгуки