Цукор тростинний
Цукор тростиннийЦукор тростинний

Цукор тростинний


74 грн 230 г
230 г Під замовлення (1 доба)
- +
Цукор тростинний (Демерара) / Маврикій.

на 100 г: білки — 0 г, жири — 0 г, вуглеводи — 99,4 г. Калорійність — 398 ккал.
12 місяців.


Що таке тростинний цукор Демерара?

  • Тростинний цукор Демерара  — це нерафінований кристалічний цукор із цукрової тростини (Демерара  — це назва долини, де вирощують цукор).
  • Тростинна патока кристалізується і піддається мінімальній обробці, тому зберігає усі вітаміни.
  • Містить необроблені рослинні волокна, які підтримують здорову мікрофлору кишково-шлунково тракту.
  • Має ніжний карамельний колір і присмак.

Мабуть, найпопулярніше питання: у чому ж відмінність між тростинним цукром Демерара і Мусковадо?

  • Цукор Демерара має золотисто-бурий відтінок, розсипчасту текстуру та ніжний карамельний смак.
  • Натомість мусковадо має темно-коричневий колір, вологу текстуру та насичений карамельний смак із нотками ванілі та ізюму.

Як використовувати?

  • Використовуйте для приготування будь-яких солодких страв: випічки, тортів, морозива, желе, варення чи джемів. Надає стравам карамельного присмаку.
  • Додавайте до кави, чаю та коктейлів.
  • Чудово карамелізується, тому підходить для карамелізації фруктів чи горіхів.
  • Не дуже добре розчиняється у тісті, але ідеальний варіант для посипання випічки та інших десертів.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Не варто споживати людям, що страждають на діабет.
  • Тростинний цукор — це все ще солодкий продукт, тому пам'ятайте про денну норму вживання. Ми турбуємось про ваше здоров'я ❤️

Детальніше

Тростинний цукор корисне доповнення до раціону спортсменів, людей фізичної праці та осіб, які стежать за своїм харчуванням.




 Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Лимонні кексики


Інгредієнти
-сода харчова:  1 ч.л.;
-сік лимона:  2 ст. л.;
-олія кокосова : 0,5 склянки;
-вода: 180 мл;
-цедра лимона.

Приготування
1. Цукор збиваємо з олією. 
2. Лимон добре миємо, знімаємо шкірку ножем  та ріжемо на дрібні частини.
3. Борошно просіваємо та додаємо з висівками до суміші.
4. Води треба додавати потрохи так, щоб вийшла консистенція сметани. Кількість залежить від якості борошна.
5. В останній момент додаємо соду гашену соком лимона.

Випікаємо кексики у підготовлених формочках ( потрібно покласти за допомогою столової ложки стільки тіста, щоб заповнена була половина формочки ,оскільки кекси підростуть у процесі випікання), змащених кокосовою олією при температурі близько  190 градусів Цельсію приблизно 30-45 хв.  Кожен кексик вийміть із форми. Коли вистигне - викладіть на тарілку й подавайте до столу разом із улюбленим напоєм.
Смачного!


Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер або зберігати в оригінальному упакуванні. Зберігати в сухому прохолодному місці.