Цукор тростинний
Цукор тростиннийЦукор тростинний

Цукор тростинний


76 грн 230 г
230 г Під замовлення (1 доба)
- +
Тростинний цукор (Демерара) / Маврикій.

на 100 г: білки - 0 г, жири - 0 г, вуглеводи - 99,4 г. Калорійність - 398 ккал.
12 місяців.


Що таке  ТРОСТИННИЙ ЦУКОР Демерара  та в чому його перевага?

  • Тростинний цукор Демерара  - це найпопулярніший сорт тростинного цукру з великими кристалами темного кольору, який буває рафінованим і нерафінованим у кубиках або у вигляді піску. Даний тростинний цукор - розсипчастий, у вигляді піску.
  • Сорт цукру «Демерара» бере назву від однойменної долини, де його вирощують. 
  • Коричневі кристали цукру Демерара містять в своєму складі максимальну кількість тростинної патоки, що дозволяє  зберегти всі корисні речовини (кальцій, магній, залізо, фосфор, калій, натрій).
  • Для виготовлення тростинного цукру  використовують внутрішню частину стебла для добування соку.
  • Тростинний цукор Демерара довше засвоюється організмом, тому при розумному споживанні, не стане причиною надмірної ваги (тростинний цукор відноситься до складних вуглеводів і повільно засвоюється в організмі. Незважаючи на те, що по калорійності такий цукор не відрізняється від білого, за рахунок поступового тривалого засвоєння і великої кількості корисних речовин, тростинний цукор є  більш привабливою альтернативою білому кристалічному цукру для вживання в їжу).

Як використовувати ТРОСТИННИЙ ЦУКОР?

  • Використовуйте для випічки тортів, пирогів і приготування морозива.
  • Додайте його до кави, чаю чи інших напоїв.
  • Використовуйте для приготування варення, желе, соусу або пудингу.
  • Також з тростинного цукру можна приготувати карамель.
  • Денна норма тростинного цукру - 1 -  2 ч.л.
  • Для дітей тростинний цукор рекомендовано споживати з 3-річного віку. Денна норму: 1/2 ч.л. Для дітей віком від 12-ти років можна споживати 1-2 ч.ложки тростинного цукру на добу.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Не варто споживати людям, що страждають на діабет.

Детальніше


Лимонні кексики


сода харчова 1 ч.л.;
сік лимона 2 ст. л.;
олія кокосова - 0,5 склянки;
вода - 180 мл;
цедра лимона.

Приготування
1. Цукор збиваємо з олією. 
2. Лимон добре миємо, знімаємо шкірку ножем  та ріжемо на дрібні частини.
3. Борошно просіваємо та додаємо з висівками до суміші.
4. Води треба додавати потрохи так, щоб вийшла консистенція сметани. Кількість залежить від якості борошна.
5. В останній момент додаємо соду гашену соком лимона.

Випікаємо кексики у підготовлених формочках ( потрібно покласти за допомогою столової ложки стільки тіста, щоб заповнена була половина формочки ,оскільки кекси підростуть у процесі випікання), змащених кокосовою олією при температурі близько  190 градусів Цельсію приблизно 30-45 хв.  Кожен кексик вийміть із форми, коли вистигне, викладіть на тарілку й подавайте до столу разом із улюбленим напоєм.
Смачного!


Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер або зберігати в оригінальному упакуванні. Зберігати в сухому прохолодному місці.