Цукор кокосовий
Цукор кокосовий

Цукор кокосовий


90 грн/ 190 г
190 г Є в наявності

- +
Кокосовий цукор / Індонезія
на 100 г: білків - 1.1 г, жирів - 0.4 г, вуглеводів - 93.4 г. Калорійність - 382 Ккал.
12 місяців


В чому сила КОКОСОВОГО ЦУКРУ?

  • Кокосовий цукор - це цукор, вироблений з соку зрізаних квітів кокосів;
  • Цукор кокосової пальми вважається одним найздоровіших форм підсолоджувачів, так як має природно низький глікемічний індекс;
  •  У порівнянні з коричневим цукром, кокосовий цукор містить в два рази більше заліза, в чотири рази більше магнію і  в 10 разів більше цинку;
  • Містить у собі безліч вітамінів і 16 амінокислот, кокосовий цукор по живильній цінності значно багатший, ніж всі інші доступні підсолоджувачі.

Як використовувати КОКОСОВИЙ ЦУКОР?

  • Завдяки своєму злегка карамельному смаку, кокосовий цукор чудово підходить для випічки та десертів;
  • Він може бути використаний в якості заміни цукру до кави, чаю і при приготуванні різних страв, оскільки поживних речовин в нього в рази більше;
  • Зважючи на солодкість кокосового цукру, у рецептах його потрібно використовувати стільки ж, скільки і звичайного білого цукру. 

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Детальніше

  • Цукор кокосової пальми знижує ризик захворювань на рак;
  • Крім того, поступове і тривале вивільнення енергії від вживаня кокосового цукру, збільшує перерви між їжею і допомагає підтримувати оптимальну вагу.

Кокосовий цукор стане відмінним доповненням до раціону спортсменів, людей фізичної праці та осіб, які слідкують за своїм харчуванням.



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

          
 

Пріті-лакшанам (яблучний пиріг з млинців)


Інгредіенти:

Для тіста:

  1. Кокосове молоко — 1.5 скл.;

  2. Нутове борошно — 1 скл.;

  3. Кокосовий цукор — 1 ст.л.

  4. Сіль морська — за смаком;

Для начинки:

  1. Яблука — 4 шт.

  2. Кокосовий цукор — ½ скл.;

  3. Кориця — ½ скл.;

  4. Бадьян мелений — ½ ч.л.;

  5. Кокосова олія (для смаження) — 3 ст.л.;

  6. Соус десертний шоколадний — 3 ст.л.


Приготування:
1. В молоко додайте сіль, цукор, борошно і замість тісто на млинці.

2. Спечіть млинці. Сковорідку змащуйте щоразу маслом.
3. Для начинки зробіть карамельні яблука. Шматочки яблук обсмажте з цукром, бадьяном і корицею до готовності.

4. У форму викладіть млинці, перекладаючи шари яблуками.
5. Відправте пиріг в духовку прогріту до 180°С  на 10 хв.

6. Готовий пиріг зверху можете полити медом або сиропом агави, за бажанням.


Найкраще смакувати пиріг у першій половині дня.


                   

Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер або зберігати в оригінальному упакуванні. Зберігати в сухому прохолодному місці.