Сироп зі смородини
Сироп зі смородини

Сироп зі смородини


139 грн 300 мл
300 мл Є в наявності
- +
60% соку смородини, 40% меду / Україна.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 0 г, вуглеводи — 64 г. Калорійність — 256 ккал.
6 місяців.

Чим особливий Сироп зі смородини?

  • Сироп зі смородини — це майже як варення, але без цукру, кісточок і рідший за консистенцією.
  • Це натуральний замінник цукру, який у помірній кількості не зашкодить вашому організмові.
  • У його складі лише 2 інгредієнти: сік зі смородини та мед.
  • Сироп зі смородини має насичений смак та колір.
  • Ягоди смородини містять велику кількість вітаміну С. Наш сироп виготовлений методом, який дозволяє зберегти значну кількість вітамінів. Додавайте сироп у чай, щоб отримати дозу вітаміну С та зміцнити імунітет.

Як використовувати сироп зі смородини?

  • Поливайте сиропом зі смородини панкейки, млинці, оладки, морозиво... 
  • Можна додавати у чай чи узвар замість цукру.
  • Можна використовувати для просочування бісквітних коржів.
  • Денна норма:
    - для дорослих 2-3  столові ложки
    - для дітей з 12-ти років: 1-2 ст.л.
    - для дітей з 3 років 1/2 чи 1 ч. л.

Коли не варто вживати?

  • Не вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
  • Слід з обережністю споживати людям, що страждають на цукровий діабет. Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем перед вживанням.
  • Сироп зі смородини — це все ще солодкий продукт, тому обов'язково дотримуйтесь денної норми при його вживанні. Пам'ятайте, ми турбуємось про ваше здоров'я ❤️

Детальніше

  • Смородина — одна з найпоширеніших ягід в нашій країні.
  • Вона чудово тонізує серцево-судинну систему.
  • Ягоди смородини містять велику кількість вітаміну С.

Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати при температурі від 0 до 25 °С і відносній вологості повітря не більше 75%. Перед вживанням збовтати. Допускається наявність осаду.