Мед різнотрав'я (збір 2021 р.)
Мед різнотрав'я (збір 2021 р.)

Мед різнотрав'я (збір 2021 р.)


105 грн 346 мл
346 мл720 мл Є в наявності
- +
Мед різнотрав'я / Україна.


на 100 г: білки — 0,3 г, жири — 0 г, вуглеводи — 82,4 г. Калорійність — 330 ккал.
12 місяців.


Чим особливий мед різнотрав'я?

  • Мед різнотрав'я — зібраний на пасіках у Харківській області.
  • Містить понад 10 видів лактобацил і  біфідобактерій, які покращують травлення і відновлюють корисну мікрофлору кишківника.
  • Багатий на антиоксиданти, тому його вживання підвищує імунітет та допомагає організму впоратися із застудами.
  • На відміну від цукру: легше засвоюється організмом, не подразнює стінки кишківника та має седативну дію.

Як споживати мед?

  • Використовуйте до будь-яких страв як корисну заміну білому цукру. Додавайте до каш, випічки та улюблених десертів.
  • Чудове доповнення до чаю та інших напоїв наприклад, лимонаду.
  • Використовуйте для карамелізації фруктів чи горіхів чи для м'ясних маринадів.
  • Можна вживати 1 ч.л. натще, запиваючи склянкою теплої води.
  • Денна норма споживання меду:
    - для дорослих — 1 столова ложка;
    - для діток від 3-х років:  1/2 чи 1 чайна ложка.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Не рекомендуємо давати дітям до 3-х років, щоб уникнути алергічних реакцій.
  • Мед — це все ще солодкий продукт, тому пам'ятайте про денну норму вживання. Ми турбуємось про ваше здоров'я ❤️

Детальніше


Мед потрібно  завжди зберігати в темному прохолодному місці.


Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Медівнички із житнім борошном

Тісто:
2 склянки меду,
¾ літра житнього борошна,
½ літра пшеничного борошна,
2 жовтки,
2 столові ложки соди,
1 столова ложка оцту.

Помадка:
3 столові ложки какао,
3 столові ложки тростинного цукру,
3 столові ложки води,
125 грамів масла чи кокосової олії сиродавленої.

Мед розтопити й остудити.
Борошно просіяти і вимішати із содою, погашеною оцтом. Доливаючи до борошна мед, замішувати тісто. Вкінці додати жовтки. Ретельно вимішати тісто і поставити на 24 години в холодильник. 
Після того відрізати від тіста по шматку, розкачати кожен шматок тіста  товщиною  1-1,5 см і вирізати круглою формою  тістечка.  Викласти тістечка на змащену кокосовою олією квадратну форму для випічки й випікати  при температурі  180 градусів Цельсію  до темного кольору упродовж 30-40 хвилин.

Щоб приготувати помадку, усі складники покласти в каструльку з товстим дном і нагрівати до утворення однорідної маси. Тістечка покрити шоколадною помадкою.
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному прохолодному місці.