


Мед різнотрав'я (збір 2021 р.)
6 відгуків
105 грн 346 мл
346 мл720 мл
Очікується
Мед різнотрав'я / Україна.
на 100 г: білки — 0,3 г, жири — 0 г, вуглеводи — 82,4 г. Калорійність — 330 ккал.
12 місяців.
Чим особливий мед різнотрав'я?
- Мед різнотрав'я — зібраний на пасіках у Харківській області.
- Містить понад 10 видів лактобацил і біфідобактерій, які покращують травлення і відновлюють корисну мікрофлору кишківника.
- Багатий на антиоксиданти, тому його вживання підвищує імунітет та допомагає організму впоратися із застудами.
- На відміну від цукру: легше засвоюється організмом, не подразнює стінки кишківника та має седативну дію.
Як споживати мед?
- Використовуйте до будь-яких страв як корисну заміну білому цукру. Додавайте до каш, випічки та улюблених десертів.
- Чудове доповнення до чаю та інших напоїв наприклад, лимонаду.
- Використовуйте для карамелізації фруктів чи горіхів чи для м'ясних маринадів.
- Можна вживати 1 ч.л. натще, запиваючи склянкою теплої води.
- Денна норма споживання меду:
- для дорослих — 1 столова ложка;
- для діток від 3-х років: 1/2 чи 1 чайна ложка.
- для дорослих — 1 столова ложка;
- для діток від 3-х років: 1/2 чи 1 чайна ложка.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Не рекомендуємо давати дітям до 3-х років, щоб уникнути алергічних реакцій.
- Мед — це все ще солодкий продукт, тому пам'ятайте про денну норму вживання. Ми турбуємось про ваше здоров'я ❤️
Медівнички із житнім борошном
Тісто:
2 склянки меду,
¾ літра житнього борошна,
½ літра пшеничного борошна,
2 жовтки,
2 столові ложки соди,
1 столова ложка оцту.
2 склянки меду,
¾ літра житнього борошна,
½ літра пшеничного борошна,
2 жовтки,
2 столові ложки соди,
1 столова ложка оцту.
Помадка:
3 столові ложки какао,
3 столові ложки тростинного цукру,
3 столові ложки води,
125 грамів масла чи кокосової олії сиродавленої.
3 столові ложки какао,
3 столові ложки тростинного цукру,
3 столові ложки води,
125 грамів масла чи кокосової олії сиродавленої.
Мед розтопити й остудити.
Борошно просіяти і вимішати із содою, погашеною оцтом. Доливаючи до борошна мед, замішувати тісто. Вкінці додати жовтки. Ретельно вимішати тісто і поставити на 24 години в холодильник.
Борошно просіяти і вимішати із содою, погашеною оцтом. Доливаючи до борошна мед, замішувати тісто. Вкінці додати жовтки. Ретельно вимішати тісто і поставити на 24 години в холодильник.
Після того відрізати від тіста по шматку, розкачати кожен шматок тіста товщиною 1-1,5 см і вирізати круглою формою тістечка. Викласти тістечка на змащену кокосовою олією квадратну форму для випічки й випікати при температурі 180 градусів Цельсію до темного кольору упродовж 30-40 хвилин.
Щоб приготувати помадку, усі складники покласти в каструльку з товстим дном і нагрівати до утворення однорідної маси. Тістечка покрити шоколадною помадкою.
Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Зберігати в темному прохолодному місці.