Мед різнотрав'я (збір 2020 р.)
Мед різнотрав'я (збір 2020 р.)

Мед різнотрав'я (збір 2020 р.)


95 грн 346 мл
346 мл Немає в наявності
- +
Мед різнотрав'я / Україна.


на 100 г: білки - 0.3 г, жири - 0.0 г, вуглеводи - 82.4 г. Калорійність - 330 ккал.
12 місяців.


Чим особливий МЕД РІЗНОТРАВ'Я?

  • Мед різнотрав'я - насичений та ароматний мед зібраний на пасіці у Харківській області.
  • Сповільнює в організмі процеси старіння, допомагаючи довше зберегти молодість і квітучий зовнішній вигляд.
  • Мед  має протизапальну, антибактеріальну, болезаспокійливу дію.
  • При постійному вживанні в їжу у помірних кількостях, допоможе відновити сили й активувати всі захисні функції організму, зміцнити імунітет.
  • Мед допоможе знизити жар і полегшити прояви застуди.

Як споживати мед?

  • Мед чудово поєднується із вівсянкою чи іншою вашою улюбленою кашею для сніданку, його можна добавляти до чаю чи намазувати на млинці.
  • Також мед можна споживати натщесерце, запиваючи склянкою теплої води.
  • Денна норма вживання меду для дорослих: 1 столова ложка, для діток від 3-х років:  1/2 чи 1 чайна ложка.
  • Також мед  підійде для косметичних масок на обличчя і волосся.


Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Перед споживанням даного продукту людям, що страждають на цукровий діабет, рекомендуємо проконсультуватися із лікарем.
Детальніше


Мед потрібно  завжди зберігати в темному прохолодному місці.


Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Медівнички із житнім борошном

Тісто:
2 склянки меду,
¾ літра житнього борошна,
½ літра пшеничного борошна,
2 жовтки,
2 столові ложки соди,
1 столова ложка оцту.

Помадка:
3 столові ложки какао,
3 столові ложки тростинного цукру,
3 столові ложки води,
125 грамів масла чи кокосової олії сиродавленої.

Мед розтопити й остудити.
Борошно просіяти і вимішати із содою, погашеною оцтом. Доливаючи до борошна мед, замішувати тісто. Вкінці додати жовтки. Ретельно вимішати тісто і поставити на 24 години в холодильник. 
Після того відрізати від тіста по шматку, розкачати кожен шматок тіста  товщиною  1-1,5 см і вирізати круглою формою  тістечка.  Викласти тістечка на змащену кокосовою олією квадратну форму для випічки й випікати  при температурі  180 градусів Цельсію  до темного кольору упродовж 30-40 хвилин.

Щоб приготувати помадку, усі складники покласти в каструльку з товстим дном і нагрівати до утворення однорідної маси. Тістечка покрити шоколадною помадкою.
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному прохолодному місці.