Мед гречаний (збір 2019р)
Мед гречаний (збір 2019р)

Мед гречаний (збір 2019р)


90 грн 346 мл
346 мл Немає в наявності
- +
Мед гречаний / Україна.
на 100 г: білки - 0,5 г, жири - 0 г, вуглеводи - 76,8 г. Калорійність - 309 ккал.
12 місяців.

Чим особливий МЕД ГРЕЧАНИЙ?

  • Гречаний мед - справжнє джерело користі.
  • Гречаний мед відноситься до темних сортів меду, які відрізняються високим вмістом мінеральних речовин.
  • Цей мед містить високу кількість амінокислот і ферментів.
  • Найбільше в гречаному меді міститься заліза та марганцю.
  • Гречаний мед містить до 90% глюкози і фруктози, через це він має солодкий смак і високу калорійність.
  • Гречаний мед підвищує рівень гемоглобіну.

Які корисні властивості ГРЕЧАНОГО МЕДУ?

  • Гречаний мед нормалізує тиск, робить стінки судин міцними.
  • Виводить з організму шкідливі речовини.
  • Покращує роботу нирок і травлення.
  • При постійному вживанні мед допоможе відновити сили і активувати всі захисні функції організму, зміцнити імунітет.
  • Рекомендовано вживати гречаний мед при авітамінозі, атеросклерозі, гіпертонії та для профілактики захворювань.
  • Часто гречаний мед застосовують у лікувальних дієтах, а щоденне його вживання (1 чайна ложка) допомагає підтримувати організм здоровим, зміцнює імунітет, покращує роботу мозку і м'язів, підвищує настрій.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Детальніше


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Медівнички із житнім борошном

Тісто:
2 склянки меду, 
¾ літра житнього борошна, 
½ літра пшеничного борошна, 
2 жовтки,
2 столові ложки соди, 
1 столова ложка оцту.

Помадка: 
3 столові ложки какао, 
3 столові ложки тростинного цукру, 
3 столові ложки води, 
125 грамів масла.

Мед розтопити й остудити. 
Борошно просіяти і вимішати із содою, погашеною оцтом. Доливаючи до борошна мед, замішувати тісто. Вкінці додати жовтки. Ретельно вимішати тісто і поставити на 24 години в холодильник. 
Після того відрізати від тіста по шматку, перемішувати, розкачувати на товщину 1-1,5 см і вирізати формочками тістечка. 
Пекти при 180 градусах до темного кольору.

Щоб приготувати помадку, усі складники покласти в каструльку з товстим дном і нагрівати до утворення однорідної маси. Тістечка покрити шоколадною помадкою.
Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному прохолодному місці.