

Мед гречаний (збір 2019р)
1 відгук
346 мл
-+
Немає в наявності
Мед гречаний / Україна.
на 100 г: білки — 0,5 г, жири — 0 г, вуглеводи — 76,8 г. Калорійність — 309 ккал.
Зберігати в темному прохолодному місці.
12 місяців.
Чим особливий МЕД ГРЕЧАНИЙ?
- Гречаний мед - справжнє джерело користі.
- Гречаний мед відноситься до темних сортів меду, які відрізняються високим вмістом мінеральних речовин.
- Цей мед містить високу кількість амінокислот і ферментів.
- Найбільше в гречаному меді міститься заліза та марганцю.
- Гречаний мед містить до 90% глюкози і фруктози, через це він має солодкий смак і високу калорійність.
- Гречаний мед підвищує рівень гемоглобіну.
Які корисні властивості ГРЕЧАНОГО МЕДУ?
- Гречаний мед нормалізує тиск, робить стінки судин міцними.
- Виводить з організму шкідливі речовини.
- Покращує роботу нирок і травлення.
- При постійному вживанні мед допоможе відновити сили і активувати всі захисні функції організму, зміцнити імунітет.
- Рекомендовано вживати гречаний мед при авітамінозі, атеросклерозі, гіпертонії та для профілактики захворювань.
- Часто гречаний мед застосовують у лікувальних дієтах, а щоденне його вживання (1 чайна ложка) допомагає підтримувати організм здоровим, зміцнює імунітет, покращує роботу мозку і м'язів, підвищує настрій.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Медівнички із житнім борошном
Тісто:
2 склянки меду,
¾ літра житнього борошна,
½ літра пшеничного борошна,
2 жовтки,
2 столові ложки соди,
1 столова ложка оцту.
2 склянки меду,
¾ літра житнього борошна,
½ літра пшеничного борошна,
2 жовтки,
2 столові ложки соди,
1 столова ложка оцту.
Помадка:
3 столові ложки какао,
3 столові ложки тростинного цукру,
3 столові ложки води,
125 грамів масла.
3 столові ложки какао,
3 столові ложки тростинного цукру,
3 столові ложки води,
125 грамів масла.
Мед розтопити й остудити.
Борошно просіяти і вимішати із содою, погашеною оцтом. Доливаючи до борошна мед, замішувати тісто. Вкінці додати жовтки. Ретельно вимішати тісто і поставити на 24 години в холодильник.
Борошно просіяти і вимішати із содою, погашеною оцтом. Доливаючи до борошна мед, замішувати тісто. Вкінці додати жовтки. Ретельно вимішати тісто і поставити на 24 години в холодильник.
Після того відрізати від тіста по шматку, перемішувати, розкачувати на товщину 1-1,5 см і вирізати формочками тістечка.
Пекти при 180 градусах до темного кольору.
Пекти при 180 градусах до темного кольору.
Щоб приготувати помадку, усі складники покласти в каструльку з товстим дном і нагрівати до утворення однорідної маси. Тістечка покрити шоколадною помадкою.