




Мед акацієвий
5 відгуків
120 грн 346 мл
346 мл
Немає в наявності
мед акацієвий / Україна.
на 100 г: білки — 0,8 г, жири — 0 г, вуглеводи — 75 г. Калорійність — 314 ккал.
12 місяців.
Чим особливий МЕД АКАЦІЄВИЙ?
- Сповільнює в організмі процеси старіння, допомагаючи довше зберегти молодість і квітучий зовнішній вигляд.
- До його складу входить ряд ферментів, що поліпшують процеси травлення.
- Має протизапальну, антибактеріальну, болезаспокійливу дію.
- У нього стійкий та насичений аромат.
Які корисні властивості МЕДУ З АКАЦІЇ?
- При постійному вживанні мед допоможе відновити сили і активувати всі захисні функції організму, зміцнити імунітет.
- Мед природним чином знімає запалення тканин і сприяє утриманню в організмі кальцію.
- Допоможе знизити жар і полегшити прояви застуди.
- Також мед чудово підійде для косметичних масок для обличчям і волоссям.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Медівнички із житнім борошном
Тісто:
2 склянки меду,
¾ літра житнього борошна,
½ літра пшеничного борошна,
2 жовтки,
2 столові ложки соди,
1 столова ложка оцту.
2 склянки меду,
¾ літра житнього борошна,
½ літра пшеничного борошна,
2 жовтки,
2 столові ложки соди,
1 столова ложка оцту.
Помадка:
3 столові ложки какао,
3 столові ложки тростинного цукру,
3 столові ложки води,
125 грамів масла.
3 столові ложки какао,
3 столові ложки тростинного цукру,
3 столові ложки води,
125 грамів масла.
Мед розтопити й остудити.
Борошно просіяти і вимішати із содою, погашеною оцтом. Доливаючи до борошна мед, замішувати тісто. Вкінці додати жовтки. Ретельно вимішати тісто і поставити на 24 години в холодильник.
Борошно просіяти і вимішати із содою, погашеною оцтом. Доливаючи до борошна мед, замішувати тісто. Вкінці додати жовтки. Ретельно вимішати тісто і поставити на 24 години в холодильник.
Після того відрізати від тіста по шматку, перемішувати, розкачувати на товщину 1-1,5 см і вирізати формочками тістечка.
Пекти при 180 градусах до темного кольору.
Пекти при 180 градусах до темного кольору.
Щоб приготувати помадку, усі складники покласти в каструльку з товстим дном і нагрівати до утворення однорідної маси. Тістечка покрити шоколадною помадкою.
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Зберігати в темному прохолодному місці.