Мед акацієвий
Мед акацієвийМед акацієвийМед акацієвийМед акацієвий

Мед акацієвий


120 грн 346 мл
346 мл Є в наявності
- +
мед акацієвий / Україна.
на 100 г: білки — 0,8 г, жири — 0 г, вуглеводи — 75 г. Калорійність — 314 ккал.
12 місяців.


Чим особливий МЕД АКАЦІЄВИЙ?

  • Сповільнює в організмі процеси старіння, допомагаючи довше зберегти молодість і квітучий зовнішній вигляд.
  • До його складу входить ряд ферментів, що поліпшують процеси травлення.
  • Має протизапальну, антибактеріальну, болезаспокійливу дію.
  • У нього стійкий та насичений аромат.

Які корисні властивості МЕДУ З АКАЦІЇ?

  • При постійному вживанні мед допоможе відновити сили і активувати всі захисні функції організму, зміцнити імунітет.
  • Мед природним чином знімає запалення тканин і сприяє утриманню в організмі кальцію.
  • Допоможе знизити жар і полегшити прояви застуди.
  • Також мед чудово підійде для косметичних масок для обличчям і волоссям.


Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Детальніше


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Медівнички із житнім борошном

Тісто:
2 склянки меду, 
¾ літра житнього борошна, 
½ літра пшеничного борошна, 
2 жовтки,
2 столові ложки соди, 
1 столова ложка оцту.

Помадка: 
3 столові ложки какао, 
3 столові ложки тростинного цукру, 
3 столові ложки води, 
125 грамів масла.

Мед розтопити й остудити. 
Борошно просіяти і вимішати із содою, погашеною оцтом. Доливаючи до борошна мед, замішувати тісто. Вкінці додати жовтки. Ретельно вимішати тісто і поставити на 24 години в холодильник. 
Після того відрізати від тіста по шматку, перемішувати, розкачувати на товщину 1-1,5 см і вирізати формочками тістечка. 
Пекти при 180 градусах до темного кольору.

Щоб приготувати помадку, усі складники покласти в каструльку з товстим дном і нагрівати до утворення однорідної маси. Тістечка покрити шоколадною помадкою.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному прохолодному місці.