

Каша ризото з грибами у вершках веган
1 відгук
70 г
-+
Під замовлення (1 доба)
рисові пластівці, сухе кокосове молоко, сушені печериці, веганська сирна приправа, сіль морська, чорний перець / Україна.
на 100 г: білки — 8 г, жири — 12 г, вуглеводи — 55 г. Калорійність — 364 ккал.
Зберігати в темному сухому місці при температурі від 0 до +25 С та відносній вологості не більше 65%.
12 місяців.
Чим особлива каша ризото з грибами у вершках веган ?
- Корисна каша швидкого приготування, без консервантів, лактози та казеїну.
- Повністю натуральний склад.
- В основі рисові пластівці з додаванням сушених печериць. Для вершкового смаку додали сухе кокосове молоко. Сирного смаку страві надає веганська сирна приправа.
- В одній упаковці — порція каші (70 г).
- Завдяки зручному формату каша ідеальна для подорожей, в дорогу чи на роботу. Для приготування не потрібно посуду — термо дой-пак чудово справляється з цим ;)
- Рекомендуємо також спробувати кашу кукурудзяну з сиром веган, кус-кус з овочами та гречку з грибами.
Користь каші ризото з грибами у вершках веган
- Рисові пластівці у комбінації з сушеними печерицями містять багато білка, що корисно для підтримки м'язової маси та здоровʼя всього організму.
- Каша не містить глютен, що робить їх ідеальним продуктом для людей з непереносимістю глютену або для тих, хто дбає про здоровʼя.
- Рисові пластівці містять велику кількість вуглеводів, які є головним джерелом енергії для організму.
- Не містить холестерин, що підтримує здоров'я серця та судин.
Як готувати ризото з грибами у вершках веган ?
- Відкрити дой-пак.
- Залити туди 150-200 мл окропу.
- Перемішати.
- Настояти 5-7 хв.
- За бажанням додати теплого рослинного молока.