Пектин яблучний
Пектин яблучнийПектин яблучнийПектин яблучний

Пектин яблучний


115 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
пектин яблучний / Польща.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 0,1 г, вуглеводи — 13 г. Калорійність — 53 ккал.
18 місяців

Чим особливий ПЕКТИН ЯБЛУЧНИЙ?

  • ПЕКТИН — це природний загущувач рослинного походження.
  • Користь пектину для організму людини полягає у тому, що він може виконувати функцію сорбенту.
  • Пектин здатний виводити з організму важкі метали, поганий холестерин.
  • Його радять приймати при гастриті і виразці шлунку, оскільки він зменшує больові відчуття.
  • Пектин може знижувати апетит, оскільки його перетравлювання відбувається дуже повільно. 



Як використовувати ПЕКТИН ЯБЛУЧНИЙ?

  • Пектин використовують для загущення джемів, соусів, супів. В такому випадку він "поводиться" подібно до желатину.
  • У профілактичних цілях можна приймати 15 г пектину в порошку. Але потрібно враховувати, той факт, що ми отримуємо пектин з їжі: різноманітних фруктів та ягід.
  • Можна також використовувати пектин для приготування зефіру.


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Пектин міститься у всіх фруктах та ягодах.
  • Промислова назва пектину — Е 440.
  • Найбільше пектину у яблуках — 0,3-1,8%., а в печених яблуках ще більше.
  • Пектин нормалізує кровообіг.


Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.