


Какао масло для виготовлення кондитерського шоколаду
7 відгуків
290 грн 800 г
800 г
Немає в наявності
натуральне какао-масло / Нідерланди.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 89,9 г, вуглеводи — 0 г. Калорійність — 899 ккал.
12 місяців.
Що таке какао масло і чому це класний продукт?
- Масло какао – це жир, який отримують методом пресування какао-бобів, тому воно має приємний шоколадний аромат.
- Повністю натуральне, першого віджиму, НЕ дезодороване.
- Це масло какао трішки темніше від масла какао Преміум.
- Має нерівнормірну за кольором, трохи шорстку поверхню.
- Може тривалий час зберігатися при кімнатній температурі й не гіркнути.
Як використовувати це какао масло?
- Підходить для виготовлення шоколадних виробів як замінник звичайного масла та олії.
- Спробуйте використати для масажу тіла замість кремів або разом із ними.
- Маслом какао можна змащувати губи. Це допоможе позбутись сухості та обвітреності.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості какао продуктів.
- Не варто зловживати какао-маслом при безсонні та зайвій вазі.
Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Пересипати в герметичний контейнер.Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.