


Какао масло для виготовлення кондитерського шоколаду
160 грн 400 г
400 г 800 г
Є в наявності
натуральне какао-масло / Нідерланди.
на 100 г: білки - 0 г, жири - 89,9 г, вуглеводи - 0 г. Калорійність - 899 Ккал.
12 місяців.
Який продукт за виглядом, смаком, ароматом?
- За зовнішнім виглядом це масло какао для виготовлення кондитерського шоколаду трішки темніше від масла какао Преміум.
- Має нерівнормірну за кольором, трохи шорстку поверхню.
- Какао масло для виготовлення кондитерського шоколаду володіє приємним шоколадним ароматом та смаком.
Що таке КАКАО-МАСЛО? Як його використовувати?
- Масло какао – це жир, який отримують методом пресування плодів шоколадного дерева, тому воно має приємний шоколадний аромат.
- Какао-масло активно використовується в кулінарії як замінник звичайного масла та олії при виготовленні солодощів та десертів.
- Масло какао можна додавати у молоко замість вершкового масла при застуді.
- Часто какао-масло використовують при здійсненні масажу тіла замість кремів або разом із ними.
Чому КАКАО-МАСЛО для виготовлення кондитерського шоколаду - це класний продукт?
- Какао-масло - незамінний компонент для приготування натурального домашнього шоколаду.
- Масло какао є одним із найефективніших засобів лікування кашлю.
- Какао-масло володіє загоюючою та тонізуючою дією завдяки наявності в своєму складі таких речовин як метилксантин і таніни, а тому цей продукт активно використовують у косметології.
- Стимулює імунну систему завдяки високому вмісту антиоксидантів.
- Маслом какао можна змащувати губи. Це допоможе позбутись сухості та обвітреності. Також какао-масло є ефективним у загоєні ранок та тріщинок на губах.
Зверніть увагу! Це какао-масло повністю натуральне, першого віджиму. НЕ дезодороване.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості какао продуктів.
- Не варто зловживати какао-маслом при безсонні та зайвій вазі.
Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Пересипати в герметичний контейнер.Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.