

Аквафаба
1 відгук
249 грн 30 г
30 г
Є в наявності
відвар бобових круп (нут) сублімованої сушки / Росія
на 100 г: білки — 6,1 г, жири — 0 г, вуглеводи — 14 г. Калорійність — 84 ккал.
3 роки
Чим особлива аквафаба?
- Аквафаба — це рідина, що залишається після відварювання бобових.
Наша аквафаба — сублімований порошок цієї рідини. - Особливість аквафаби в тому, що вона збивається у піну так само, як білки. А тому можна використовувати її в будь-яких рецептах замість яєць.
- На вигляд, як коричневий трішки мутний бульйон.
- Стала популярною в 2014 році.
Наша аквафаба — сублімований порошок цієї рідини.
Як використовувати аквафабу?
- Готуйте з аквафаби безе, зефір, макаруни, веганське морозиво, глазур для випічки, крем для торту.
- Спосіб приготування: до 10 г продукту додайте 150 г кип'яченої води (40-60°C), перемішайте та накрийте кришкою. Через 2-3 хв. продукт готовий до вмкористання.
- Для приготування безе: отриману суміш збийте міксером до утворення піни, після чого додайте підсолоджувач і збийте до піків. За бажанням додайте лимонну кислоту для більшої стабілізації.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Зберігати при температурі не більше 25 °С і відносній вологості повітря не більше 80%.