Аквафаба
Аквафаба

Аквафаба


267 грн 30 г
30 г Є в наявності
- +
відвар бобових круп (нут) сублімованої сушки / Росія
на 100 г: білки — 6,1 г, жири — 0 г, вуглеводи — 14 г. Калорійність — 84 ккал.
3 роки

Чим особлива Аквафаба?

  • Аквафаба — це рідина, що залишається після відварювання бобових.
  • Наша аквафаба — це сублімований порошок цієї рідини.
  • Особливість аквафаби в тому, що вона збивається у піну так, як білки.
  • По суті, аквафаба — це побічний продукт відварювання бобових.
  • Вона стала популярною в 2014 році.

Як використовувати Аквафабу?

  • З аквафаби можна приготувати безе, зефір, макаруни, веганське морозиво, глазур для випічки, крем для торту.
  • Спосіб приготування: до 10 г продукту додати 150 г кип'яченої води (40-60°C), перемішати та накрити кришкою. Через 2-3 хв. продукт готовий до вживання.
  • Для приготування безе: отриману суміш збити міксером до утворення піни, після чого додати підсолоджувач і збити до піків. За бажанням додайте лимонну кислоту для більшої стабілізації. 

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати при температурі не більше 25 °С і відносній вологості повітря не більше 80%.