Аквафаба
Аквафаба

Аквафаба


1 відгук
249 грн 30 г
30 г Є в наявності
- +
відвар бобових круп (нут) сублімованої сушки / Росія
на 100 г: білки — 6,1 г, жири — 0 г, вуглеводи — 14 г. Калорійність — 84 ккал.
3 роки

Чим особлива аквафаба?

  • Аквафаба — це рідина, що залишається після відварювання бобових.
    Наша аквафаба — сублімований порошок цієї рідини.
  • Особливість аквафаби в тому, що вона збивається у піну так само, як білки. А тому можна використовувати її в будь-яких рецептах замість яєць.
  • На вигляд, як коричневий трішки мутний бульйон.
  • Стала популярною в 2014 році.

Як використовувати аквафабу?

  • Готуйте з аквафаби безе, зефір, макаруни, веганське морозиво, глазур для випічки, крем для торту.
  • Спосіб приготування: до 10 г продукту додайте 150 г кип'яченої води (40-60°C), перемішайте та накрийте кришкою. Через 2-3 хв. продукт готовий до вмкористання.
  • Для приготування безе: отриману суміш збийте міксером до утворення піни, після чого додайте підсолоджувач і збийте до піків. За бажанням додайте лимонну кислоту для більшої стабілізації. 

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати при температурі не більше 25 °С і відносній вологості повітря не більше 80%.