


Агар-агар
65 грн 50 г
50 г100 г
Є в наявності
Порошок з бурих та червоних водоростей / Іспанія. Сила гелю: 1170 одиниць.
на 100 г: білки — 5 г, жири — 0 г, вуглеводи — 7 г. Калорійність — 26 ккал.
12 місяців.
Що таке АГАР-АГАР? Як його використовувати?
- Агар-агар – продукт, який отримують із морських водоростей . Агар-агар часто називають рослинним замінником желатину.
- Використовується для виготовлення желе, супів, пастил, зефіру, морозива та різноманітних десертів.
- Також агар-агар активно використовують у косметиці як компонент основи засобів для жирної шкіри, а також як загущувач при виробництві кремів, гелів, зубних паст.
Чому АГАР-АГАР - це класний продукт?
- Агар-агар – це рослинний аналог желатину, але набагато кращий. Агар-агар отримують із червоних і бурих водоростей, які ростуть в Білому, Чорному морях і Тихому океані.
- Агар-агар – це здорова альтернатива желатину, адже желатин виготовляється з кісток, хрящів і сухожиль тварин, а агар-агар отримують із водоростей.
- Гелеутворювальна здатність агар-агару у 10 разів вища, ніж у желатину (за обсягом чайна ложка агар-агару замінить вісім чайних ложок желатину).
- Агар-агар не має кольору, смаку й запаху, тому, на відміну від желатину, агар-агар не дає м’ясного присмаку стравам і є менш калорійним (26 ккал/100 грам, у порівнянні калорійність желатину 355 ккал/100 грам).
- Агар-агар містить цілий спектр вітамінів та мікроелементів: йод, залізо, калій, кальцій, магній, фосфор, цинк, вітаміни А, D, PP, вітаміни групи В.
- Агар-агар виводить з організму токсини і продукти життєдіяльності кишкової мікрофлори, а також очищує печінку від шкідливих речовин.
- Регулярне вживання агар-агару допоможе при болях в суглобах.
- Додавання ага-агару до страв допоможе зміцнити імунітет та позитивно вплине на роботу щитовидної залози.
- Агар-агар допоможе полегшити симптоми алергії.
- Цей продукт рекомендовано використовувати при діабетичному харчуванні.
Чого не варто?
- Не варто зловживати агар-агаром, оскільки це може стати причиною діареї.
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості.
Ягідне желе

Інгредієнти:
Ягоди (вишня) — 150 г.
Вода — 150 мл.
Підсолоджувач (сироп топінамбура) — за смаком.
Агар-агар — 2 ч.л.
Приготування:
1. Ягоди і підсолоджувач збийте в блендері. За необхідності додайте трохи води.
2. Закип'ятіть воду, додайте в неї агар-агар, прокип'ятіть хвилину, постійно помішуючи. У воду додайте збиті ягоди і все добре розмішайте вінчиком або виделкою та зніміть із вогню. Розлите по формах і поставте в холодильник на 10-15 хв. Готове желе можна прикрасити м'ятою або волоськими горіхами.
Ягоди (вишня) — 150 г.
Вода — 150 мл.
Підсолоджувач (сироп топінамбура) — за смаком.
Агар-агар — 2 ч.л.
Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (17)
Пересипати в герметичний контейнер.Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.
Із цим товаром рекомендуємо

Сироп з топінамбура
200 мл 200 мл 279 грн
Масло какао (преміум)
250 г 250 г 169 грн