Агар-агар
Агар-агарАгар-агар

Агар-агар


65 грн 50 г
50 г100 г Є в наявності
- +
Порошок з бурих та червоних водоростей / Іспанія. Сила гелю:  1170 одиниць.

на 100 г: білки — 5 г, жири — 0 г, вуглеводи — 7 г. Калорійність — 26 ккал.
12 місяців.

Що таке АГАР-АГАР? Як його використовувати?

  • Агар-агар – продукт, який отримують із морських водоростей . Агар-агар  часто називають  рослинним замінником желатину.
  • Використовується для виготовлення желе, супів, пастил, зефіру, морозива та різноманітних десертів.
  • Також агар-агар активно використовують у косметиці  як компонент основи засобів для жирної шкіри, а також як загущувач при виробництві кремів, гелів, зубних паст.

Чому АГАР-АГАР - це класний продукт?

  • Агар-агар – це рослинний аналог желатину,  але набагато кращий. Агар-агар отримують із червоних і бурих водоростей, які ростуть в Білому, Чорному морях і Тихому океані.
  • Агар-агар – це здорова альтернатива желатину, адже желатин виготовляється з кісток, хрящів і сухожиль тварин, а агар-агар отримують із водоростей.
  • Гелеутворювальна здатність агар-агару у 10 разів вища, ніж у желатину (за обсягом чайна ложка агар-агару замінить вісім чайних ложок желатину).
  • Агар-агар не має кольору, смаку й запаху, тому, на відміну від желатину, агар-агар не дає м’ясного присмаку стравам і є менш калорійним (26 ккал/100 грам, у порівнянні калорійність желатину 355 ккал/100 грам).
  • Агар-агар містить цілий спектр вітамінів та мікроелементів: йод, залізо, калій, кальцій, магній, фосфор, цинк, вітаміни А, D, PP, вітаміни групи В.
  • Агар-агар виводить з організму токсини і продукти життєдіяльності кишкової мікрофлори, а також очищує печінку від шкідливих речовин.
  • Регулярне вживання агар-агару допоможе при болях в суглобах.
  • Додавання ага-агару до страв допоможе зміцнити імунітет та позитивно вплине на роботу щитовидної залози.
  • Агар-агар допоможе полегшити симптоми алергії.
  • Цей продукт   рекомендовано використовувати при діабетичному харчуванні.

Чого не варто?

  • Не варто зловживати агар-агаром, оскільки це може стати причиною діареї.
  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості.

Детальніше
Як вживати?

  • Розчиняється агар-агар у гарячій воді і при подальшому охолодженні (до 40 градусів) стає желеподібним.

  • Для виготовлення желе  доведіть до кипіння агар у воді в приблизній концентрації 0,7-1% (2 ч.л. агар-агару на 200 - 250 мл. води).



Підходить для сироїдів, дітей, вагітних жінок (перед вживанням проконсультуйся з лікарем), людей похилого віку, людей, які прагнуть схуднути та займаються інтенсивною фізичною та розумовою діяльністю і для всіх, хто дбає про своє здоров’я.




УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!


 Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Ягідне желе

Інгредієнти:

  1. Ягоди (вишня) — 150 г.

  2. Вода — 150 мл.

  3. Підсолоджувач (сироп топінамбура) — за смаком.

  4. Агар-агар — 2 ч.л.

Приготування:

1. Ягоди і підсолоджувач збийте в блендері. За необхідності додайте трохи води. 2. Закип'ятіть воду, додайте в неї агар-агар, прокип'ятіть хвилину, постійно помішуючи. У воду додайте збиті ягоди і все добре розмішайте вінчиком або виделкою та зніміть із вогню. Розлите по формах і поставте в холодильник на 10-15 хв. Готове желе можна прикрасити м'ятою або волоськими горіхами.


Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (17)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер.Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.