Органічний порошок Ацерола
9 відгуків
60 г
Під замовлення (1 доба)
В чому сила порошку ацероли?
- Ацерола — екзотичний фрукт, який ми привозимо з Бразилії.
- Інша назва Барбадоська вишня, хоча на смак більше нагадує малину :)
- Потужний антиоксидант: лідер за кількістю вітаміну С серед усіх продуктів. Саме він укріплює імунітет та захищає нас від інфекцій.
- Окрім цього, аскорбінова кислота стимулює вироблення колагену і робить шкіру більш пружною та еластичною.
- Ацерола джерело калію — 140мг на 100г. Він регулює водно-сольовий баланс і попереджає серцево-судинні захворювання.
- Містить багато вітаміну А, який нормалізує роботу нервової системи і покращує зір.
Як вживати порошок ацероли?
- Денна норма — 6г порошку або чайна ложка.
- Додавайте до смузі, йогуртів, каш. Можна використовувати у десертах і посипати ним морозиво.
- Ацерола чудово поєднується з яблуками, бананом, морквою та кокосом.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Перед вживання при захворюваннях легень, ожирінні, в період вагітності та лактації рекомендуємо проконсультуватися з лікарем.
Порошок ацероли / Бразилія.
на 100 г: білки — 4 г, жири — 0 г, вуглеводи — 81 г. Калорійність — 340 ккал.
Зберігати при кімнатній температурі (20-22ºC) подалі від сонячного світла в недоступному для дітей місці.
12 місяців.
Смузі
Інгредієнти:
- яблуко 1 шт- апельсин 1 шт
- банан 1 шт
- морква 1 шт
- порошок ацероли 1-2 ч.л
- вода (кількість залежить від консистенції, яку бажаєте отримати)
Приготування:
1. Підготуйте всі інгредієнти. Ретельно помийте фрукти та очистіть від шкірки.2. Помістіть всі інгредієнти у чашу блендера для коктейлів та збийте до однорідної консистенції. При бажанні можна додати більше води, щоб зробити напій рідшим.
Смачного:)