Вишня без кісточки
5 відгуків
100 г
Немає в наявності
У чому користь вишні без кісточки?
Не містить цукру та штучних барвників.
Ми висушуємо вишні у дегідраторі при низьких температурах, щоб зберегти корисні властивості свіжих плодів.
Ароматна з легкою кислинкою, наче тільки зірвана з дерева :)
Багата на вітамін Р і кумарин, які нормалізують згортання крові та укріплюють судини.
Вишня містить фітонциди — це натуральні антибіотики, які борються з бактеріями.
Як вживати сушену вишню?
Додавайте у овочеві та фруктові салати, улюблені каші, десерти, йогурти чи смузі.
Сушена вишня чудовий перекус — беріть її з собою на роботу та навчання. А для більшої ситості міксуйте з горішками.
Можна використовувати у випічці: для тіста, крему чи декору.
Радимо спробувати компот із сушених вишень. Він виходить дуже ароматним, насиченим з легкою кислинкою.
Ловіть лайфхак від нас: якщо вишня занадто суха — замочіть її у воді на 10 хвилин. Тоді вона стане м'ясистою та м'якою.
Чого не варто?
Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Вишня без кісточки / Україна.
на 100г продукту: білків - 1,5г , жирів - 0г , вуглеводів - 73г. Калорійність: 290 кКал.
6 місяців.