Слива без кісточки
Слива без кісточки

Слива без кісточки


39 грн 100 г
100 г Під замовлення (1 доба)
- +
Сушена слива / Україна (власного виробництва).

на 100 г: білки - 2,42 г, жири -0.52 г, вуглеводи - 54.36 г. Калорійність - 234 ккал.
6 місяців.

У чому користь сливи без кісточки?

  • Не містить цукру та штучних барвників.

  • Ми висушуємо сливу у дегідраторі при низьких температурах, щоб зберегти корисні властивості свіжих плодів.

  • Ароматна з легкою сливовою кислинкою, наче тільки зірвана з дерева :)

  • Багата на антиоксиданти: аскорбінову кислоту, каротиноїди, вітамін Е. Вони зменшують запальний процес в організмі.

  • Містить багато калію, який знижує ризик серцево-судинних захворювань.

Як вживати сушену сливу?

  • Додавайте у овочеві та фруктові салати, улюблені каші, десерти, йогурти чи смузі.

  • Сушена слива чудовий перекус — беріть її з собою на роботу та навчання. А для більшої ситості міксуйте з горішками.

  • Можна використовувати у випічці: для тіста, крему чи декору.

  • Радимо спробувати компот із сушених слив. Він виходить дуже ароматним, насиченим з легкою кислинкою.

  • Ловіть лайфхак від нас: якщо слива занадто суха — замочіть її у воді на 10 хвилин. Тоді вона стане м'ясистою та м'якою.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

  • Зловживати сушеною сливою діабетикам та людям із ожирінням.

Детальніше
  • Рекомендовано вживати сушену сливу людям, які страждають недокрів'ям і серцево-судинними захворюваннями.

  • Сушена слива допомагає боротися з карієсом і запаленням ясен. Цей продукт містить антибактеріальну речовину, яка сповільнює ріст бактерій, що викликають захворювання порожнини рота.

  • Сушені сливи мають послаблюючу дію завдяки високому вмісту клітковини. З їх допомогою можна очистити організм та позбутися зайвої ваги.


Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.