Слива без кісточки
9 відгуків
100 г
Є в наявності
У чому користь сливи без кісточки?
- Не містить цукру та штучних барвників.
- Ми висушуємо сливу природним шляхом, щоб зберегти корисні властивості свіжих плодів.
- Ароматна з легкою сливовою кислинкою, наче тільки зірвана з дерева :)
- Багата на антиоксиданти: аскорбінову кислоту, каротиноїди, вітамін Е. Вони зменшують запальні процеси в організмі.
- Містить багато калію, який знижує ризик серцево-судинних захворювань.
Як вживати сливу?
- Додавайте в овочеві та фруктові салати, каші, десерти, йогурти чи смузі.
- Це чудовий перекус. Беріть сливу з собою на роботу та навчання. А для більшої ситості міксуйте з горішками.
- Можна використовувати у випічці: для тіста, крему чи декору.
- Радимо спробувати компот із сушених слив. Він виходить дуже ароматним, насиченим, з легкою кислинкою.
- Якщо слива занадто суха, замочіть її у воді на 10 хвилин. Тоді вона стане м'ясистою та м'якою.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносності продукту.
- Зловживати сушеною сливою діабетикам та людям з ожирінням.
сушена слива / Україна (власного виробництва)
на 100 г: білки – 2 г, жири – 1 г, вуглеводи – 54 г. Калорійність – 234 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців.