Слива без кісточки
Слива без кісточкиСлива без кісточки

Слива без кісточки


9 відгуків
100 г
63 100 г
Є в наявності

У чому користь сливи без кісточки?

  • Не містить цукру та штучних барвників.
  • Ми висушуємо сливу природним шляхом, щоб зберегти корисні властивості свіжих плодів.
  • Ароматна з легкою сливовою кислинкою, наче тільки зірвана з дерева :)
  • Багата на антиоксиданти: аскорбінову кислоту, каротиноїди, вітамін Е. Вони зменшують запальні процеси в організмі.
  • Містить багато калію, який знижує ризик серцево-судинних захворювань.

Як вживати сливу?

  1. Додавайте в овочеві та фруктові салати, каші, десерти, йогурти чи смузі.
  2. Це чудовий перекус. Беріть сливу з собою на роботу та навчання. А для більшої ситості міксуйте з горішками.
  3. Можна використовувати у випічці: для тіста, крему чи декору.
  4. Радимо спробувати компот із сушених слив. Він виходить дуже ароматним, насиченим, з легкою кислинкою.
  5. Якщо слива занадто суха, замочіть її у воді на 10 хвилин. Тоді вона стане м'ясистою та м'якою.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносності продукту.
  • Зловживати сушеною сливою діабетикам та людям з ожирінням.
сушена слива / Україна (власного виробництва)

на 100 г: білки – 2 г, жири – 1 г, вуглеводи – 54 г. Калорійність – 234 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців.

Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення