


Журавлина
99 грн 250 г
250 г
Під замовлення (1 доба)
Журавлина в'ялена (журавлина, тростинний цукор, олія соняшникова) / США.
на 100 г: білків – 0,4 г, жирів – 1,4 г, вуглеводів – 82 г. Калорійність - 308 Ккал.
6 місяців.
У чому користь ЖУРАВЛИНИ?
- Журавлина — одна з найкорисніших ягід у світі, оскільки має величезну кількість вітаміну С (у 2 рази більше, ніж у лимоні), володіє жарознижувальним ефектом, вважається природнім антибіотиком, тому ягоди журавлини допоможуть ефективно та швидко вилікувати застудні захворювання та зміцнити імунітет.
- Журавлина містить велику кількість антиоксидантів, які перешкоджають розвитку онкологічних захворювань.
- Журавлина — незамінний помічник майбутніх мам при варикозі, набряках та підвищеному артеріальному тиску.
- Журавлина знижує артеріальний тиск та рівень “поганого” холестерину.
- Пектини, що містяться в журавлині, також позитивно впливають на травлення.
- У морсу або киселю з такої ягоди є властивість швидко втамовувати спрагу.
- Вагітним кілька кислих ягід на голодний шлунок допоможуть уникнути нудоти.
- При діабеті журавлина прискорює обмінні процеси в організмі, допомагає доповнити раціон вітамінами та мінералами під час дотримання дієти.
Як вживати ЖУРАВЛИНУ?
- Рекомендовано з'їдати 30 г. (2 ст.л.) журавлини на день.
- Журавлина додасть особливого смаку вашим десертам та випічці, ранковій вівсянці та домашнім цукеркам.
- Напої з журавлини покращують роботу мозку, концентрацію уваги, знімають втому та заспокоюють нервову систему.
- Введення журавлини в дитячий раціон здійснюється після звикання малюка до овочевих пюре і каш. Це часто відбувається із 6-місячного віку в малюків, яких годують сумішами, і з 7,5 місяців у малюків, яких годують груддю. Якщо у малюка відзначають схильність до алергії, знайомство з журавлиною слід відкласти до однорічного віку. У деяких дітей виникає алергічна реакція на журавлину після 1-річного віку, тому журавлину в такому вигляді слід виключити з раціону.
- Радимо завжди промивати і замочувати всі сухофрукти перед вживанням. Не важливо, де ви їх купили, сухофрукти завжди потребують замочування у гарячій (дуже теплій) воді мінімум 10-15 хвилин.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Протипоказана журавлина при хворобах печінки, а також при виразковій хворобі і гастритах із підвищеною кислотністю.
- Вживання у великій кількості здатне нашкодити емалі зубів.
Написати відгук
Відгуки про товар (12)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
Із цим товаром рекомендуємо

Гранола з горіхами
250 г 250 г 66 грн
Курага (узбецька)
250 г 250 г 64 грн