Журавлина
ЖуравлинаЖуравлина

Журавлина


99 грн 250 г
250 г Під замовлення (1 доба)
- +
Журавлина в'ялена (журавлина, тростинний цукор, олія соняшникова) / США.

на 100 г: білків – 0,4 г, жирів – 1,4 г, вуглеводів – 82 г. Калорійність — 308 Ккал.
6 місяців.

У  чому користь  ЖУРАВЛИНИ?

  • Журавлина — одна з найкорисніших ягід у світі, оскільки має величезну кількість вітаміну С (у 2 рази більше, ніж у лимоні), володіє жарознижувальним ефектом, вважається природнім антибіотиком, тому ягоди журавлини допоможуть ефективно та швидко вилікувати застудні захворювання та зміцнити імунітет.
  • Журавлина містить велику кількість антиоксидантів, які перешкоджають розвитку онкологічних захворювань.
  • Журавлина — незамінний помічник майбутніх мам при варикозі, набряках та підвищеному артеріальному тиску.
  • Журавлина знижує артеріальний тиск та рівень “поганого” холестерину.
  • Пектини, що містяться в журавлині, також позитивно впливають на травлення.
  • У морсу або киселю з такої ягоди є властивість швидко втамовувати спрагу.
  • Вагітним кілька кислих ягід на голодний шлунок допоможуть  уникнути нудоти.
  • При діабеті журавлина прискорює обмінні процеси в організмі, допомагає доповнити раціон вітамінами та мінералами під час дотримання дієти.


Як споживати ЖУРАВЛИНУ?

  • Рекомендовано з'їдати 30 г. (2 ст.л.) журавлини на день.
  • Журавлина додасть особливого смаку вашим десертам та випічці, ранковій вівсянці та домашнім цукеркам.
  • Напої з журавлини покращують роботу мозку, концентрацію уваги, знімають втому та заспокоюють нервову систему.
  • Введення журавлини  в дитячий раціон здійснюється після звикання малюка до овочевих пюре і каш. Це часто відбувається із 6-місячного віку в малюків, яких годують сумішами, і з 7,5 місяців у малюків, яких годують груддю. Якщо у малюка відзначають схильність до алергії, знайомство з журавлиною  слід відкласти  до однорічного віку. У деяких дітей виникає алергічна реакція на журавлину після 1-річного віку, тому журавлину в такому вигляді слід виключити з раціону.
  • Радимо завжди промивати і замочувати всі сухофрукти перед вживанням. Не важливо, де ви їх купили, сухофрукти завжди потребують замочування у гарячій (дуже теплій) воді мінімум 10-15 хвилин.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Протипоказана журавлина при хворобах печінки, а також при виразковій хворобі і гастритах із підвищеною кислотністю.
  • Вживання у великій кількості здатне нашкодити емалі зубів.

Детальніше
  • Журавлина - смачна профілактика виразки шлунка та гастриту, однак пам’ятайте, що варто з обережністю вживати цю ягоду при наявності даних проблем.
  • Журавлина має антибактеріальні властивості, які допомагають захистити організм від хвороб, викликаних дією бактерій, таких як: інфекції сечового міхура, ротової порожнини, захворювання нирок тощо.
  • При туберкульозі рекомендується вживати розтерту з медом журавлину + льняну олію.
  • Журавлина уповільнює процеси старіння та покращує зовнішній вигляд, зміцнює нігті та волосся.
  • Компреси з соку журавлини допоможуть позбутися висипки, сверблячки, шкірних запалень і екземи. Крім того, сік журавлини прискорює загоєння ран.
  • Журавлина знижує артеріальний тиск та рівень “поганого” холестерину.
  • Ягода володіє терпкою дією, тому журавлина допомагає при проносі.




Підходять для вагітних, дітей, ослаблених людей, людей похилого віку, сироїдів, вегетаріанців, веганів, а також для осіб, що займаються спортом та для всіх, хто дотримується здорового харчування. 



Фото товару, представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.





Написати відгук
Відгуки про товар (12)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.