Журавлина Королівська
Журавлина КоролівськаЖуравлина Королівська

Журавлина Королівська


58 грн 100 г
100 г250 г Є в наявності
- +
журавлина ціла сушена з низьким вмістом цукру / Канада (Квебек).
на 100 г: білків – 0,4 г, жирів – 0.7 г, вуглеводів – 89 г. Калорійність — 363 Ккал.
6 месяцев

У чому користь журавлини Королівської?

  • Королівська журавлина — це ціленькі сушені ягоди журавлини.
  • Містить велику кількість йоду — 400 мкг на 100 гр продукту (добова потреба 150 мкг), тому корисна для щитовидної залози.
  • Багата на антиоксиданти, які боряться з вільними радикалами і перешкоджають розвитку онкологічних захворювань. Антиоксиданти містить шкірка ягід — ще одна причина вживати саме ціленькі ягоди.
  • Журавлина особливо корисна для профілактики простудних захворювань. Завдяки високому вмісту:
    - вітаміну С — зміцнює імунітет і підвищує захисні функції організму;
    - таніну — бореться з інфекціями.
  • Джерело пектинів — це харчові волокна, які стимулюють роботу кишківника і стабілізують обмін речовин.

Як споживати журавлину?

  • Додавайте у десерти, випічку, ранкову кашу чи домашні цукерки.
  • Особливо смакує у йогуртах та смузі.
  • Спробуйте приготувати напій з журавлини: 1 ч.л ягід залити 200 мл гарячої води і дати настоятися 5-10хв.
  • Рекомендуємо з'їдати 30 г (2 ст. л.) журавлини на день.
  • Радимо завжди промивати і замочувати сухофрукти перед вживанням. Неважливо, де ви їх купили, вони потребують замочування мінімум 15-20 хвилин.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Протипоказана журавлина при хворобах печінки, а також при виразковій хворобі і гастритах із підвищеною кислотністю.
  • Вживання у великій кількості здатне нашкодити емалі зубів.

Детальніше
Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.