Журавлина королівська
Журавлина королівськаЖуравлина королівська

Журавлина королівська


125 грн 250 г
250 г Під замовлення (1 доба)
- +
журавлина ціла сушена з низьким вмістом цукру / Канада (Квебек).
на 100 г: білки — 0,4 г, жири — 1,4 г, вуглеводи — 82 г. Калорійність — 308 ккал.
6 місяців.

Чим особлива журавлина королівська?

  • Журавлина королівська — це висушені цілі, а не різані ягоди свіжої журавлини.
  • Журавлина — одна з найкорисніших ягід у світі, оскільки має величезну кількість вітаміну С (у 2 рази більше, ніж у лимоні), володіє жарознижувальним ефектом, вважається природнім антибіотиком, тому ягоди журавлини допоможуть ефективно та швидко вилікувати застудні захворювання та зміцнити імунітет.
  • Журавлина містить велику кількість антиоксидантів, які перешкоджають розвитку онкологічних захворювань.
  • Журавлина — незамінний помічник майбутніх мам при варикозі, набряках та підвищеному артеріальному тиску.
  • Журавлина знижує артеріальний тиск та рівень “поганого” холестерину.

Як вживати журавлину королівську?

  • Рекомендовано з'їдати 30 г (2 ст. л.) журавлини на день.
  • Журавлина додасть особливого смаку вашим десертам та випічці, ранковій вівсянці та домашнім цукеркам.
  • Напої з журавлини покращують роботу мозку, концентрацію уваги, знімають втому та заспокоюють нервову систему.
  • Радимо завжди промивати і замочувати всі сухофрукти перед вживанням. Не важливо, де ви їх купили, сухофрукти завжди потребують замочування у гарячій (дуже теплій) воді мінімум 10-15 хвилин.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Протипоказана журавлина при хворобах печінки, а також при виразковій хворобі і гастритах із підвищеною кислотністю.
  • Вживання у великій кількості здатне нашкодити емалі зубів.

Детальніше
Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.