Манго в шоколаді
Залишити відгук
100 г
Немає в наявності
Чим особливе манго в шоколаді?
- Манго в шоколаді — це наше ідеальне королівське манго, огорнуте в натуральний чорний шоколад.
- Не містить цукру та штучних барвників.
- Манго досить м'яке і легко ріжеться на менші шматочки.
- Солодкі пелюстки манго в нашому натуральному шоколаді неможливо забути :)
- Спробуйте додавати манго до каш чи смакуйте з чаєм, коли відчуєте голод.
- Це класний корисний перекус для дорослих і дітей.
Як вживати манго в шоколаді?
- Рекомендована норма манго в шоколаді для дорослих — 30-40 грам на день.
- Дітям можна давати сушене манго з 3 річного віку (до 20 грам на день).
- Можна вживати при грудному вигодовуванні.
Якщо ви раніше його не вживали — варто поспостерігати за реакцією малюка. Щоб перевірити це, можна з’їсти невеликий шматочок. Якщо все в порядку, то кількість можна потроху збільшувати, але не більше 50 грам на добу.
Якщо ви раніше його не вживали — варто поспостерігати за реакцією малюка. Щоб перевірити це, можна з’їсти невеликий шматочок. Якщо все в порядку, то кількість можна потроху збільшувати, але не більше 50 грам на добу.
Чому солодощі мають бути без цукру?
- Рафінований цукор може і смачний, проте:
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
- Та добрі новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.
- Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
- Солодощі без цукру можна навіть діткам.
- Ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним! :)
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
манго в'ялене, какао-терте, сироп з агави, какао-масло / Україна.
на 100 г: білки — 3,7 г, жири — 14,5 г, вуглеводи — 66,1 г. Калорійність — 391 ккал.
Зберігати в прохолодному місці. Уникати потрапляння прямих сонячних променів.
6 місяців.