Курага темна (натуральна)
Курага темна (натуральна)Курага темна (натуральна)

Курага темна (натуральна)


83 грн 300 г
300 г Є в наявності
- +
Курага / Туреччина.

на 100 г: білків – 3 г, жирів – 0,5 г, вуглеводів – 55 г. Калорійність - 232 Ккал.
6 місяців.

У чому користь  КУРАГИ ТЕМНОЇ натуральної?

  • Курага допоможе втамувати голод та наситить вітамінами. Беріть її з собою у мандри, як здоровий “перекус” на роботу, навчання чи в подорожі.
  • Темна, соковита і м'яка курага - дуже смачна і солодка, без притаманної всім іншим сортам кислинки.
  • Споживання кураги нормалізує кров’яний тиск, підвищує рівень гемоглобіну та сприяє зниженню шкідливого холестерину в судинах.
  • Окрім цього, споживання кураги сприятиме омолодженню шкіри та зміцненню волосся.
  • Курага темна натуральна висушена природнім шляхом, не висвітлена, не містить діоксиду сірки.

Як вживати КУРАГУ?

  • Достатньо з’їдати 3-5 плодів кураги на день для задоволення необхідних потреб організму.
  • Курага принесе значно більше користі, якщо її споживати з іншими сухофруктами. Наприклад, курага+чорнослив - справжнє джерело вітамінів для людей, які перенесли інфаркт.
  • Радимо завжди промивати і замочувати всі сухофрукти перед вживанням. Не важливо, де Ви їх купили, сухофрукти завжди потребують замочування  у дуже теплій (майже гарячій) воді мінімум 10-15 хвилин.
  • Дитині, якій вже виповнилося півтора року, можна дати кілька штук кураги (1-2 штуки), перед тим, можна курагу порізати на менші шматочки, але це можливо лише в тому випадку, якщо малюк має достатню кількість зубів, щоб пережувати курагу.

Чого не варто?

  • Не варто споживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Варто пам’ятати, що вживання кураги у великих кількостях (більше 100 г)  шкодить організму та провокує розлад шлунку. Оптимальна денна норма на день: 40 грам.
  • Не рекомендується вживати курагу діабетикам, людям із хронічними хворобами шлунку та ожирінням  або ж варто додавати її у свій раціон в мінімальних кількостях.

Детальніше

  • Курага - унікальна їжа для “сердечників”.
  • Клітковина та пектин, що містяться в куразі допомагають вивести токсини, шлаки, з’єднання важких металів та радіонукліди з організму.
  • Необхідно вживати курагу при анемії, недокрів’ї, а також під час вагітності для підвищення рівня гемоглобіну.
  • Якщо Ви приймаєте сечогінні  препарати, рекомендується вживати курагу для профілактики вимивання калію з організму.
  • Курага має м’який послаблювальний ефект, очищує кишківник та нормалізує перистальтику.
  • Завдяки каротину, курага сприятиме покращенню зору.





Підходить для  вагітних, годуючих, дітей, ослаблених людей, людей похилого віку, сироїдів, веганів, а також для осіб, що займаються спортом та для всіх, хто дотримується здорового харчування. 



Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.