Ківі в'ялене королівське
Ківі в'ялене королівськеКіві в'ялене королівськеКіві в'ялене королівськеКіві в'ялене королівське

Ківі в'ялене королівське


115 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
ківі в'ялене / Грузія.
на 100 г: білки — 1,6 г, жири — 0,03 г, вуглеводи —23,8 г. Калорійність — 151 ккал.
6 місяців.

Чим особливе КІВІ в'ялене?

  • В'ялене ківі — джерело вітаміну С.
  • Зберігає майже усі корисні речовини, що є у свіжих плодах.
  • Ківі в'ялене можна вживати в помірній кількості людям, які хворіють на цукровий діабет.
  • Ківі — джерело серотоніну. Серотонін покращує роботу травної та серцево-судинної системи.
  • Ківі в'ялене виготовлене без використання цукрового сиропу.


Як вживати КІВІ в'ялене?

  • Цей сухофрукт зручно брати  з собою на роботу чи в похід у гори, адже в'ялене ківі  - корисний і смачний перекус.
  • В'ялене ківі  - чудова  альтернатива магазинним снекам.
  • Можна додавати ківі в'ялене до каш, фруктових салатів, як додаток до випічки, до йогуртів або споживати як окремий перекус.
  • Денна норма для дорослої особини для ківі в'яленого - 50-70 грам на добу.
  • Для дітей ківі в'ялене в раціон слід вводити з 2-3 річного віку. Починати з 10 грам на добу й стежити, як відреагує організм.
  • До речі, годуючій мамі плоди також не рекомендується їсти принаймні в перші два-три місяці лактації. Згодом можна  спробувати вводити  в раціон ківі в'ялене   при грудному вигодовуванні, але, якщо мати не вживала ківі під час вагітності, то високий ризик виникнення у малюка алергічної реакції. Щоб перевірити це, можна з’їсти невеликий шматочок  цього фрукта і поспостерігати за станом матері і дитини. Якщо все в порядку, то кількість можна потроху збільшувати, але не більше 20  грам на добу.


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Зловживати цим продуктом.
  • Якщо у вас є алергія на вітамін С.

Детальніше
Ківі також називають "китайським аґрусом".
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати у сухому прохолодному місці.