Ягоди Годжі
Ягоди ГоджіЯгоди Годжі

Ягоди Годжі


85 грн 100 г
100 г250 г Є в наявності
- +
Ягоди годжі / Китай.

на 100г: білки – 12г, жири – 0г, вуглеводи – 68г. Калорійність - 370 Ккал.
6 місяців.


Що таке ягоди Годжі та в чому їх особливість?

  • Ягоди Годжі — це плід багаторічного чагарнику, який росте у тропіках Монголії, Тибету і Гімалаїв.

  • Висушені ягоди мають приємний кисло-солодкий смак.

  • Допомагають підтримувати молодість та красу. Містять вітаміни групи В, які забеспечують швидке відновлення клітин та зеаксантин — антиоксидант, який знижує рівень запалення в організмі і покращує зір.

  • Джерело важливих вітамінів та мікроелементів. А саме:
    - вітамін С — підвищує захисні функції організму;

    - вітамін Е — омолоджує організм;
    - вітаміни групи В — покращують обмін речовин і роботу нервової системи;

    - лінолева кислота — стимулює жироспалення в організмі;

    - залізо — профілактика анемії.

  • Ягоди Годжі особливо корисні людям із цукровим діабетом. Вони містять в складі речовини, які підвищують чутливість клітин до глюкози та інсуліну.

Як вживати ягоди Годжі?

  • Спробуйте як доповнення у фруктові салати, каші та сирники.

  • Додавайте у випічку, тортики, запіканки.

  • Можна пити як чай. Для цього залийте 1 ст. л. ягід 1 склянкою окропу і дайте настоятись 15-30 хвилин — напій готовий!

  • Радимо завжди промивати і замочувати сухофрукти перед вживанням. Неважливо, де ви їх купили, вони потребують замочування мінімум 15-20 хвилин.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

  • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем при вживанні ягід маленьким дітям; вагітним жінкам і в період лактації, алергії на червого-рожеві плоди; якщо ви вживаєте ліки, оскільки ягоди годжі погано взаємодіють із деякими медикаментами.

Детальніше

  • Годжі підтримають нормальний кров'яний тиск  і знизять рівень холестерину та цукру в крові.

  • Ягоди підвищать лібідо у жінок і потенцію у чоловіків.

  • Настої з ягід не варто зберігати більше 2 діб у прохолодному місці.



Фото товару, представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

                                                                            

                                                    Чай із ягодами  Годжі


Інгредієнти:


Ягоди Годжі висушені - 1 ст.л.
Вода - 200 мл.


ПРИГОТУВАННЯ:
1. Закип`ятити воду, залити окропом ягоди Годжі.
2. Споживати  напій теплим.
 
                                                   Настоянка з ягід Годжі


Ягоди Годжі - 1 ст.л.
Вода - 250 мл.


 ПРИГОТУВАННЯ:

1. Столову ложку ягід Годжі залити окропом у термосі, закрити і настоювати приблизно 30 хвилин.

2. Процідити і приймати по  1/2–1/3 склянки  2–3 р. на день.

3. Ягоди, що залишились після проціджування, також можна вживати в їжу.

4. Настоянку  зберігати в сухому, прохолодному, захищеному від світла місці не більше 2 діб.


                                                                                  

Написати відгук
Відгуки про товар (21)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.