Інжир сушений
Інжир сушенийІнжир сушений

Інжир сушений


Залишити відгук
250г
97 250г
Немає в наявності

В чому сила ІНЖИРУ сушеного?

  • Інжир - це висушені плоди фігового дерева;
  • Сушений інжир, на відміну від свіжого, містить на 70% більше фруктози, проте ту ж саму кількість вітамінів та мінералів;
  • Інжир багатий вітамінами групи В (В1, В2, В3, В6, РР), бета-каротином, залізом, калієм, магнієм, кальцієм та клітковиною;
  • Завдяки високому вмісту вітаміну В, інжир нормалізує нервову та розумову діяльність, підвищує працездатність.

Як використовувати ІНЖИР?

  • Інжир - чудовий замінник солодощів - 2-3 шт. в день допоможуть наситити організм, необхідною мозку глюкозою;
  • В день рекомендовано з'їдати до 50 г інжиру (приблизно 5 шт.);
  • Сушений інжир, відварений у молоці – відмінний засіб від кашлю. Його застосовують при багатьох респіраторних хворобах, що супроводжуються кашлем: коклюші, ангіні, бронхіті, пневмонії;
  • А ще відвар сушеного інжиру у молоці використовується як потогінний і жарознижувальний засіб;
  • Радимо завжди промивати і замочувати всі сухофрукти перед вживанням. Неважливо, де Ви їх купили, вони завжди потребують замочування (мінімум 10-15 хвилин).

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не варто захоплюватись сушеним інжиром людям, які прагнуть схуднути, при загостреннях хвороб кишково-шлункового тракту та діабетикам.

Інжир сушений / Туреччина.
на 100 г: білки – 3,1 г, жири – 0,8 г, вуглеводи – 57,9 г. Калорійність - 257 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців

Панфорте

Панфорте, з італійської — твердий хліб — це традиційний різдвяний італійський пиріг. Його заведено дарувати на Різдво. Його особливість в тому, що можна використовувати будь-які сухофрукти, горіхи та спеції, що є у вас на кухні, а також ті, які вам найбільше смакують, але без інжиру не обійтись. Панфорте без інжиру - це не панфорте. 




Інгредієнти:

Курага 180 г
Сушений інжир 180 г
Фундук 180 г
Мигдаль 180 г
Борошно пшеничне 150 г
Кориця 1 ч. л.
Мускатний горіх 1 ч. л.
Мед 180 г
Імбир ½ ч. л.
Цукор тростинний 70 г
Вода 1 ст. л.

1. Мед, цукор і воду довести до кипіння на маленькому вогні, постійно помішувати.Проварити так 2 хвилини, зняти з вогню та залишити охолонути.

2. В мисці змішати всі складники начинки: інжир, порізаний дольками , курагу, нарізану великими кубиками, горіхи, борошно та спеції.. Залити це все теплим сиропом і перемішати до однорідності.

3. Для випічки використовуйте круглу чугунну або керамічну форму діаметром 20 см. Форму пергаментом, змащеним маслом. Втрамбуйте масу у форму. Для цього можна періодично змочувати руки у воді. Зверху накрийте корж пергаментом, змащеним маслом. 

Випікати в духовці 45 хвилин при 150°С.

Вигняти з форми та дати, щоб охолонув. 
Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення