Чорнослив королівський
Чорнослив королівськийЧорнослив королівський

Чорнослив королівський


85 грн 250 г
250 г Очікується
- +
чорнослив в'ялений без кісточки / Чилі.
на 100 г: білки — 2,3 г, жири — 0,7 г, вуглеводи — 57,5 г. Калорійність — 231 ккал.
6 місяців.

Чим особливий ЧОРНОСЛИВ КОРОЛІВСЬКИЙ? Яка користь чорносливу для організму людини?

  • Королівський чорнослив більший, крупніший та м'ясистіший, ніж наш звичайний чорнослив
  • Якщо регулярно вживати чорнослив, у вас покращиться працездатність та настрій. 
  •       Містить залізо, внаслідок чого, чорнослив корисно споживати при низькому гемоглобіні.
  •          У чорносливі є особливі, баластні речовини, які стимулюють діяльність кишечника – це один з кращих засобів при запорах (натуральний, такий, що  не викликає звикання, діє м’яко, без побічних ефектів).
  •     Регулярне споживання цього продукту прискорює одужання при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, досить їсти близько 5-6 плодів.
  •     Має антибактеріальний ефект.
  •     Поєднання вітамінів і мінералів, які є в чорносливі, сприяє зміцненню серцево-судинної системи.
  •       Допомагає нормалізувати артеріальний тиск.
  •     Активізує обмін речовин.
  •     За рахунок вітамінів групи B покращує стан шкіри, підвищує її пружність і еластичність.
  •     Чорнослив надає загальну позитивну дію на весь організм, покращує настрій.
  •     Завдяки калію зміцнює м’яз серця, прискорює відтік жовчі і виведення сечі.
  •     За рахунок антиоксидантів сприяє виведенню токсинів і, як наслідок, підвищує опірність організму.
  •     Поглинає вільні радикали, що надходять в організм із продуктами і через забруднену атмосферу.
  •     В'ялений чорнослив зберігає корисні властивості, які є у свіжих фруктах, багатий калієм (містить  у 1,5 разів більше Калію, ніж банани).
  • Чорнослив покращує водно-сольовий обмін та роботу нирок.
  • Чорнослив позбавляє від закрепів.

Як вживати ЧОРНОСЛИВ КОРОЛІВСЬКИЙ?

  • Чорнослив  використовують у кулінарії для приготування овочевих салатів, каш, десертів, йогуртів, хліба та кондитерських виробів, а також додають у сухі сніданки (пластівці).

  • Компот із сушених слив прекрасно втамує спрагу та поповнить запаси корисних речовин.

  • Чорнослив — чудовий перекус. Беріть його з собою на роботу та в подорожі.

  • У день для дорослої особини слід їсти не більше 5 – 6 штук чорносливу. 

    Введення у раціон

  • У раціон дітей чорнослив можна почати вводити  з 9-місячного віку. Якщо дитина харчується грудним молоком, їй, як мінімум до півроку прикорм не потрібен. З іншого боку, перед вживанням чорносливу малюк повинен спробувати інші фрукти і каші. Одна з причин, по якій чорнослив не радять використовувати в якості першого прикорму, – у маленьких дітей чорнослив може викликати діарею і підвищене газоутворення, супроводжуване болями в животі. Якщо у дитини стійкі запори, як варіант, можете запропонувати йому напій із чорносливу  в невеликій кількості (до 2  ст.ложок), щоб не викликати розлад травлення.

  •  Для першого разу малюкові вистачить 1/2 чайної ложечки пюре з чорносливу. Чорнослив можна додати до каші або десерту: йогурту або мусу. Поступово збільшуйте порцію до 50 мл – більше дитині в ранньому віці не можна. Звертайте увагу на консистенцію стільця, якщо вона стане занадто рідкою, порцію чорносливу слід зменшити.

  • З причини проносного ефекту їсти  чорнослив слід за 3 – 4 години до сну, щоб ніщо не порушувало сон.

  •  Не бажано змішувати сухофрукти з іншими проносними засобами і продуктами.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

  • Не рекомендовано вживати діабетикам та людям з ожирінням.

  • При зниженому артеріальному тиску  (чорнослив здатен додатково знижувати тиск).

Детальніше
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому прохолодному місці. Пересипати в герметичний контейнер.