Чорнослив без кісточки
Чорнослив без кісточкиЧорнослив без кісточки

Чорнослив без кісточки


83 грн/ 500 г
500 г Закінчується

- +
Чорнослив не копчений / Молдова.
на 100 г. продукту: білки - 2.3 г, жири - 0.7 г, вуглеводи - 57.5 г. Калорійність - 231 Ккал.
6 місяців


В чому сила ЧОРНОСЛИВУ без кісточки?

  • Чорнослив - це смачні ласощі та корисний вітамінний продукт для нашого організму;

  • У процесі висушування, сливи зберігають більшість поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, до того ж вони здатні зберігатися всю зиму;

  • У сушених плодах сливи містяться речовини, які активно перешкоджають утворенню тромбів;

  • Сушені сливи мають послаблюючу дію завдяки високому вмісту клітковини. З їх допомогою можна очистити організм та позбутися зайвої ваги.

Як вживати ЧОРНОСЛИВ без кісточки?

  • Чорнослив  використовують в кулінарії для приготування овочевих салатів, каш, десертів, йогуртів, хліба та кондитерських виробів, а також додають у сухі сніданки (пластівці);

  • Компот із сушених слив прекрасно втамує спрагу та поповнить запаси корисних речовин;

  • Чорнослив  – чудовий “перекус”. Беріть його з собою на роботу та в подорожі.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

  • Не рекомендовано вживати діабетикам та людям з ожирінням.

Детальніше
  • Рекомендовано вживати чорнослив людям, які страждають недокрів'ям і серцево-судинними захворюваннями;

  • Цей продукт дуже корисний для системи травлення. Людям із захворюваннями кишково-шлункового тракту протягом дня потрібно з'їдати не менше 5-6 сушених слив;

  • Чорнослив допомагає боротися з карієсом і запаленням ясен. Цей продукт містить антибактеріальну речовину, яка сповільнює ріст бактерій, що викликають захворювання порожнини рота.




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Написати відгук
Відгуки про товар (14)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.