Родзинки в молочному керобі
Родзинки в молочному керобіРодзинки в молочному керобі

Родзинки в молочному керобі


145 грн 175 г
175 г Є в наявності
- +
родзинки, молочний шоколад з керобу (какао-масло, кероб світлий необсмажений, сухе кокосове молоко) / Україна.
на 100 г: білки — 4 г, жири — 30 г, вуглеводи — 48 г. Калорійність — 477 ккал.
12 місяців

Чим особливі родзинки в молочному керобі?

  • Родзинки в молочному керобі — це корисна альтернатива драже в шоколаді.
  • Не містять цукру та трансжирів.
  • Це наші найкращі солодкі родзинки, покриті ніжним молочним шоколадом з керобу.
  • Ми виготовили шоколад з якісного керобу з дотриманням усіх технологій, тому він не так швидко тане.
  • Смакуйте родзинками разом з теплими ароматними напоями.

Чому солодощі мають бути без цукру?

  • Рафінований цукор може і смачний, проте:
    - може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
    - підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
    - призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
    - цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
    - цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
  • Та добрі новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.
  • Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
  • Солодощі без цукру можна навіть діткам.
  • Ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним! :)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному сухому місці при температурі +10+25 °С, при відносній вологості повітря не вище ніж 75%.