

Родзинки в молочному керобі
5 відгуків
100 грн 80 г
80 гbig pack 175 г
Є в наявності
родзинки, молочний шоколад з керобу (какао-масло, кероб світлий необсмажений, сухе кокосове молоко) / Україна.
на 100 г: білки — 4 г, жири — 30 г, вуглеводи — 48 г. Калорійність — 477 ккал.
12 місяців
Чим особливі родзинки в молочному керобі?
- Родзинки в молочному керобі — це корисна альтернатива драже в шоколаді.
- Не містять цукру та трансжирів.
- Це наші найкращі солодкі родзинки, покриті ніжним молочним шоколадом з керобу.
- Ми виготовили шоколад з якісного керобу з дотриманням усіх технологій, тому він не так швидко тане.
- Смакуйте родзинками разом з теплими ароматними напоями.
Чому солодощі мають бути без цукру?
- Рафінований цукор може і смачний, проте:
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
- Та добрі новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.
- Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
- Солодощі без цукру можна навіть діткам.
- Ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним! :)
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Зберігати в темному сухому місці при температурі +10+25 °С, при відносній вологості повітря не вище ніж 75%.