

Фундук в чорному шоколаді
5 відгуків
105 грн 80 г
80 г140 г
Під замовлення (1 доба)
фундук, чорний шоколад (терті какао-боби (терте какао), еритритол (натуральний підсолоджувач), какао-масло) / Україна.
на 100 г: білки — 10 г, жири — 51 г, вуглеводи — 26 г. Калорійність — 539 ккал
12 місяців
Чим особливий фундук в чорному шоколаді?
- Фундук в чорному шоколаді — це корисна альтернатива драже в шоколаді.
- Не містить цукру та трансжирів.
- Ми вибрали найкращі за якістю ядра фундука та покрили їх натуральним чорним шоколадом.
- Шоколад виготовлений з дотриманням усіх технологій, тому він не так швидко тане.
- Смакуйте фундуком разом з теплими ароматними напоями.
- Беріть фундук з собою на роботу чи навчання, як перекус. Він чудово насичує та втамовує голод.
Чому солодощі мають бути без цукру?
- Рафінований цукор може і смачний, проте:
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
- Та добрі новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.
- Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
- Солодощі без цукру можна навіть діткам.
- Ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним! :)
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Зберігати в темному сухому місці при температурі +10+25 °С, при відносній вологості повітря не вище ніж 75%.