Волоський горіх
Волоський горіхВолоський горіх

Волоський горіх


43 грн 1 кг BIG PACK
1 кг BIG PACK Немає в наявності
- +
Грецький горіх / Україна.

на 100 г: білки - 15.2 г, жири - 65.2 г, вуглеводи - 7.0 г . Калорійність - 654 Ккал.
6 місяців.

У чому користь волоського горіха?

  • Не гірчить, а має ніжний приємний смак.
  • Ядра волоських горіхів містять більше 20 незамінних амінокислот, а також вітаміни B1, B2, C, PP, йод, каротин та залізо. Тому їх регулярне вживання попереджає дефіцити вітамінів в організмі.
  • Містять вітамін Е, який допомагає зберегти красу шкіри, волосся і нігтів.
  • Цінне джерело альфа-лінолевої кислоти — знижує виникнення серцево-судинних захворювань і зміцнює кісткову тканину. Вам достатньо жменьки горішків на добу, щоб забезпечити організм денною нормою цієї кислоти. 
  • Багаті на Омега-3 і лецитин, тому зміцнюють пам’ять, знімають нервову напругу і активують роботу мозку.

Як споживати волоський горіх?

  • Додавайте їх в каші, салати, соуси, десерти чи випічку. Всюди, куди душа забажає ❤️
  • Волоські горіхи потрібно ретельно і повільно пережовувати — тільки так вони краще засвоються організмом. 
  • Перед споживанням замочіть ваші горішки наніч або хоча б на 8 год, щоб усі вітаміни  та мінерали точно засвоїлися :)
  • Денна норма для дорослих — до 30 г.
    Для дітей з 3-річного віку — 10-20 грам горішків на день, а з 12-річного віку до 30 грам волоських горішків на день.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем перед вживанням продукту при екземі, псоріазі та запаленні підшлункової залози.

Детальніше




Грецькі горіхи стануть відмінним доповненням до щоденного раціону спортсменів, людей фізичної праці та осіб, які стежать за своїм харчуванням.



 Фото товару, представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.







Прогулянковий смаколик:


Сушені яблука – 2 скл. (можна додати ще пів склянки сушених груш)
Волоські горіхи лущені – 1 скл.
Мелена кориця, мелена гвоздика – по 1/4 ч.л.
Темний мед – 1-2 ст.л.


Приготування:
1. Сушені яблука і груші всипати в літрову банку і залити холодною кип’яченою водою. Залишити на 2-3 години. 

2. Горіхи помолоти, 1-2 столові ложки мелених горіхів відсипати окремо в тарілку. 

3. Відцідити яблука й груші (воду можна випити – вона стає дуже смачна!), перемолоти на м’ясорубці, всипати мелені горіхи, додати мед, корицю і гвоздику, старанно перемішати. 

4. Пластичну масу, що утворилася, розпластати  між силіконовими килимками чи листками пергаменту, тупим боком ножа розрізати на квадратики приблизно 2 на 2 см. 

5. Обсипати меленими горішками , щоб не злипалися і скласти в ємність, що щільно закривається. Дуже зручно брати на прогулянку як корисний перекус. 


Смачного


Хрумкі мюслі зі смаком куті:


Пшеничні пластівці – 2 скл.
Волоські горіхи лущені – 1 скл.
Родзинки – 1 скл.
Мак – пів скл.
Мед  – 2 ст.л.


Приготування:

1. Пів склянки волоських горіхів посікти не дуже дрібно і вимішати з пшеничними пластівцями і маком у глибокій мисці. 

2.  Пів склянки волоських горіхів, що залишились розтерти блендером або в ступці до однорідної пасти з медом, можна додати столову ложку холодної кип’яченої води якщо паста дуже густа. 

3. Влити пасту до сухої суміші і вимішати руками до утворення грудочок. 

4. Викласти на деко і розрівняти рівномірним шаром.

5.  Сушити у духовці при температурі 60 градусів півтори – дві години. Якщо шматочки позлипались, розламати. Можна їсти сухими або заливши молоком, йогуртом чи соком.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.