Волоський горіх
Волоський горіхВолоський горіхВолоський горіх

Волоський горіх


6 відгуків
100 г
57 100 г
Під замовлення (1 доба)

У чому користь волоського горіха?

  • Не гірчить, а має ніжний приємний смак.
  • Цей волоський горіх сирий.
  • Ядра волоських горіхів містять більше 20 незамінних амінокислот, а також вітаміни B1, B2, C, PP, йод, каротин та залізо. Тому їх регулярне вживання попереджає дефіцити вітамінів в організмі.
  • Містять вітамін Е, який допомагає зберегти красу шкіри, волосся і нігтів.
  • Цінне джерело альфа-лінолевої кислоти — знижує виникнення серцево-судинних захворювань і зміцнює кісткову тканину. Вам достатньо жменьки горішків на добу, щоб забезпечити організм денною нормою цієї кислоти. 
  • Багаті на Омега-3 і лецитин, тому зміцнюють пам’ять, знімають нервову напругу і активують роботу мозку.

Як споживати волоський горіх?

  • Додавайте їх в каші, салати, соуси, десерти чи випічку. Всюди, куди душа забажає ❤️
  • Волоські горіхи потрібно ретельно і повільно пережовувати — тільки так вони краще засвоються організмом. 
  • Перед споживанням замочіть ваші горішки наніч або хоча б на 8 год, щоб усі вітаміни  та мінерали точно засвоїлися :)
  • Денна норма для дорослих — до 30 г.
    Для дітей з 3-річного віку — 10-20 грам горішків на день, а з 12-річного віку до 30 грам волоських горішків на день.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем перед вживанням продукту при екземі, псоріазі та запаленні підшлункової залози.

Волоський горіх сирий / Україна
на 100 г: білки – 15 г, жири – 65 г, вуглеводи – 7 г . Калорійність: 654 Ккал
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців







Прогулянковий смаколик:


Сушені яблука – 2 скл. (можна додати ще пів склянки сушених груш)
Волоські горіхи лущені – 1 скл.
Мелена кориця, мелена гвоздика – по 1/4 ч.л.
Темний мед – 1-2 ст.л.


Приготування:
1. Сушені яблука і груші всипати в літрову банку і залити холодною кип’яченою водою. Залишити на 2-3 години. 

2. Горіхи помолоти, 1-2 столові ложки мелених горіхів відсипати окремо в тарілку. 

3. Відцідити яблука й груші (воду можна випити – вона стає дуже смачна!), перемолоти на м’ясорубці, всипати мелені горіхи, додати мед, корицю і гвоздику, старанно перемішати. 

4. Пластичну масу, що утворилася, розпластати  між силіконовими килимками чи листками пергаменту, тупим боком ножа розрізати на квадратики приблизно 2 на 2 см. 

5. Обсипати меленими горішками , щоб не злипалися і скласти в ємність, що щільно закривається. Дуже зручно брати на прогулянку як корисний перекус. 


Смачного


Хрумкі мюслі зі смаком куті:


Пшеничні пластівці – 2 скл.
Волоські горіхи лущені – 1 скл.
Родзинки – 1 скл.
Мак – пів скл.
Мед  – 2 ст.л.


Приготування:

1. Пів склянки волоських горіхів посікти не дуже дрібно і вимішати з пшеничними пластівцями і маком у глибокій мисці. 

2.  Пів склянки волоських горіхів, що залишились розтерти блендером або в ступці до однорідної пасти з медом, можна додати столову ложку холодної кип’яченої води якщо паста дуже густа. 

3. Влити пасту до сухої суміші і вимішати руками до утворення грудочок. 

4. Викласти на деко і розрівняти рівномірним шаром.

5.  Сушити у духовці при температурі 60 градусів півтори – дві години. Якщо шматочки позлипались, розламати. Можна їсти сухими або заливши молоком, йогуртом чи соком.

Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення