

Волоський горіх королівський
65 грн 100 г
100 г
Є в наявності
волоські горіхи відбірні / Україна.
на 100 г: білки — 15 г, жири — 65 г, вуглеводи — 7 г. Калорійність — 654 ккал.
6 місяців
Чим можуть бути корисні ВОЛОСЬКІ ГОРІХИ королівські?
- Волоські горіхи — один із найкорисніших видів горіхів, тому ці горішки слід необхідно включити в повсякденний раціон.
- Королівські, на відміну від звичайних, більш крупні та цілі.
- Вживання волоських горіхів сприяє нормалізації шлункової секреції, незалежно знижена вона або, навпаки, підвищена.
- За своєю цінністю волоський горіх перевершив бразильський горіх, мигдаль, ліщину і навіть кедрові горішки. Його ядра мають високу калорійність, адже містять від 50 до 78% жирів, тому їх треба вживати з обережністю людям на низькокалорійній дієті (зазвичай рекомендують не більше 2-3 в день), проте саме тому вони дуже корисні при великих фізичних і розумових навантаженнях.
- Ці волоські горіхи дуже відбірні та справді хорошої якості. Вони не гірчать, а мають ніжний приємний смак.
Як можна вживати ВОЛОСЬКІ ГОРІХИ?
- 3-4 горішки з ложкою меду – це не тільки корисна вечеря, а й засіб від головного болю, безсоння, склерозу.
- Волоські горіхи незамінні в кулінарії. Додавайте їх в каші, салати, соуси, десерти.
- Волоські горіхи потрібно ретельно і повільно пережовувати - тільки так вони краще засвоюються організмом.
- Дітям ці горішки рекомендовано вживати з 3-річного віку (10-20 грам горішків на день). З 12-річного віку можна до 30 грам волоських горішків на день.
- Вагітні та годуючим теж варто включити ці горішки в свій раціон (до 30 грам на день). Денну норму не варто перевищувати, щоб не набрати зайву вагу.
- Споживайте лише якісні горішки, не вкриті цвіллю та не вражені шкідниками, дотримуйтеся рекомендацій щодо денної норми. Тоді горішки принесуть Вам користь та чудовий стан здоров'я:)
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Не рекомендовано при екземі, псоріазі та запаленні підшлункової залози.
Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.