Пекан неочищений
Пекан неочищений

Пекан неочищений


70 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
пекан в шкарлупі / США.

на 100 г: білки — 9,2 г, жири — 74 г, вуглеводи — 4,3 г. Калорійність — 691 ккал.
6 місяців.

Чим особливий пекан неочищений?

  • Пекан - це екзотичний горіх, який росте переважно на території США.
  • Це один із найкалорійніших горіхів у світі.
  • Пекан відносять до продуктів молодості і краси, за рахунок того, що в його складі міститься вітамін Е — потужний антиоксидант, який допомагає покращити зір, стан шкіри та волосся, а також попереджає розвиток онкологічних захворювань.
  • Пекан містить фолієву кислоту, яка покращує роботу імунної системи та регулює функції кровотворення.
  • Зовні ядра пекану дещо схожі на волоські горіхи, але на смак він більш ніжний і солодший.

Як вживати горіх пекан?

  • Пекан можна вживати у сирому вигляді, а також використовувати для приготування різноманітних страв та кондитерських виробів. 
  • Подрібнений горіх пекан додасть салату особливого пікантного смаку.
  • Добова норма для дорослого - 2-4 горіхи на день, для діток з 3-х років — 1-2 горіхи.

Чого не варто?

  • Не варто вживати  при індивідуальній непереносимості.
  • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем перед вживанням горіха пекан під час вагітності та ГВ.

Детальніше

  • Пекан містить вітамін А, В, С, Е, залізо, кальцій, фосфор, магній, калій, цинк.
  • Один із різновидів вітаміну Е, який міститься в горіхах пекан, здатний стримувати ріст ракових клітин.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, літнім та ослабленим людям, вегетаріанцям, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен. 


 Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Бананово-горіхові коржики 

Інгредієнти:

Пекан (волоський горіх) — 1 скл. 

Цільнозерновое борошно — 2 скл.

Сода харчова — 1 ч.л.

Кориця — 1 ч.л.

Імбир сухий — ½ ч.л.

Сіль морська (гімалайська) — ½ ч.л.

Кокосова олія (тверда) — 5 ст.л.

Пюре 2-ох бананів — ¾ скл.

Рослинне (мигдалеве чи рисове) молоко — ¼ скл.

Кленовий сироп — 2 ст.л. (або пюре фініків 40г).

Ванілін — щіпка


Кленова глазур:

Тростинний цукор (кокосовий цукор) — ½ скл.

Сіль морська дрібна — ⅛ ч.л.

Кокосова олія (розтоплена) — 1 ст.л.

Ванілін — щіпка.

Кленовий сироп (мед) — ¼ скл (або більше, якщо потрібно).

Приготування:

  1. Розігрійте духову піч до 200°С. Викладіть горіхи одним шаром у бритванку для випічки, попередньо застеливши її пергаментним папером. Запечіть горіхи в духовій печі при температурі 180 °С до появи аромату (близько 3 хвилин). Остиглі горіхи подрібніть на дуже дрібні шматочки ножем.

  2. У середній мисці з’єднайте борошно, ¾ частини подрібнених горіхів, соду, корицю, імбир, сіль і збийте разом.

  3. Дрібно наріжте або помніть виделкою тверду кокосову олію та змішайте з борошном.

  4. Додайте бананове пюре, молоко, кленовий сироп, ванілін і добре перемішайте.

  5. Спочатку здається, що для тіста недостатньо рідини, але продовжуйте перемішувати, поки всі інгредієнти не з’єднаються. Якщо потрібно, можна руками замісити останню частину борошна в тісто.

  6. Сформуйте тісто в кулю, товщиною приблизно 3 см. Розкатайте кулю за допомогою качалки (товщина 1-1,5 см). За допомогою ножа поріжте круг тіста на 8 частин.

  7. Кожну частину тіста викладіть на деко, застелене пергаментним папером. Випікайте 15-17 хвилин при 200°С до злегка золотисто-коричневого кольору.

  8. Поки скибочки випікаються, збийте разом складові глазурі в невеликій мисці до отримання кремової консистенції. Обережно підігрійте глазур на плиті, а потім знову перемішайте. Дайте випічці охолонути протягом декількох хвилин, після чого щедро полийте глазур’ю. Поки глазур мокра, посипте її залишками подрібнених горіхів. Смачного!


Найкраще смакувати випічку у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.