Пекан неочищений
Пекан неочищенийПекан неочищений

Пекан неочищений


75 грн/ 100 г
100 г Є в наявності
- +
пекан в шкарлупі / США.
на 100 г: білки — 9,2 г, жири — 74 г, вуглеводи — 4,3 г. Калорійність — 691 ккал.
6 місяців

Чим особливий ПЕКАН неочищений?

  • Зовні ядра пекана дещо схожі на волоські горіхи, але на смак він більш ніжний і солодший.
  • Пекан - це екзотичний горіх, який росте переважно на території США.
  • Це один з найкалорійніших горіхів у світі.
  • Пекан рекомендовано вживати при втомі, відсутності апетиту, анемії, для зниження рівня холестерину та для профілактики ракових захворювань.
  • Горіх пекан позитивно впливає на роботу серця, попереджає розвиток ішемічної хвороби, знижує рівень шкідливого холестерину, запобігає утворенню тромбів.
  • Пекан багатий на вітамін Е, який допоможе покращити зір, стан шкіри та волосся, зміцнити кістки та підвищити імунітет.

Як вживати горіх ПЕКАН?

  • Пекан можна вживати у сирому вигляді, а також використовувати для приготування різноманітних страв та кондитерських виробів. Подрібнений горіх пекан додасть салату особливого пікантного смаку.
  • Добова норма для дорослого - 2-4 горіхи на день.
  • Пів чашки очищених ядер за поживністю можуть замінити обід.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Зловживати даним продуктом.
  • При наявності шкірних захворюваннях і схильності до запорів.

Детальніше

  • Пекан містить вітамін А, В, С, Е, залізо, кальцій, фосфор, магній, калій, цинк.
  • Один із різновидів вітаміну Е, який міститься в горіхах пекан, здатний стримувати ріст ракових клітин.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, літнім та ослабленим людям, вегетаріанцям, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен. 


 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.