Мигдалеві пластівці
3 відгуки
100 г
Є в наявності
У чому користь мигдалевих пластівців?
- Мигдалеві пластівці — це тоненько нарізані скибочки очищеного мигдалю. Вони точно зекономлять ваш час, сили та нерви :)
- Ці мигдалеві пластівці сирі.
- Мигдаль — один із найцінніших горіхів: багатий на білок (18,6г у 100г), вітамін В2 ("вітамін краси"— 1,63мг у 100г), В7 (біотин — 20мкг у 100г), Е (потужний антиоксидант — 25мг у 100г), кальцій (273мг у 100г), магній (286мг у 100г), калій та цинк.
- Ці вітаміни та мінерали сприяють нормалізації обміну речовин, покращують стан шкіри, волосся та зубів.
Як вживати мигдалеві пластівці?
- Чудово підходять для прикрашання десертів та тортиків. Мелений мигдаль використовують у випічці і для загущення супів та соусів.
- Додавайте до салатів, відварених або обсмажених овочів, щоб надати пряний присмак.
- Мигдалеві пластівці потрібно ретельно і повільно пережовувати, тільки так вони краще засвоюються організмом.
Чого не варто?
- Не варто споживати при індивідуальній непереносимості горіхів.
Мигдаль сирий різаний / США
на 100 г: білки –18 г, жири – 57 г, вуглеводи – 12 г. Калорійність: 650 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців.