Мигдаль сирий (Карамель)
Мигдаль сирий (Карамель)

Мигдаль сирий (Карамель)


85 грн 150 г
150 г Є в наявності
- +
Мигдаль / США.

на 100г: білків - 18.6г, жирів - 57.7г, вуглеводів - 16.2г. Калорійність - 645 Ккал.
6 місяців.

У чому користь мигдалю сирого (Карамель)?

  • Мигдаль — це їстівне насіння однойменного куща із роду слив.
  • Мигдаль є одним із найцінніших горіхів: багатий на білок (18,6г у 100г), вітамін В2("вітамін краси"- 1,63мг у 100г), В7 (біотин - 20мкг у 100г), Е (потужний антиоксидант - 25мг у 100г), кальцій (273мг у 100г), магній (286мг у 100г), калій та цинк.
  • Ці вітаміни та мінерали сприяють нормалізації обміну речовин, покращують стан шкіри, волосся та зубів.
  • Щоденне споживання мигдалю сприяє виробленню корисних бактерій у шлунково-кишковому тракті, які покращують травлення.

Як споживати мигдаль?

  • Мигдаль чудово підходить для прикрашання десертів, додає пікантного смаку салатам, відвареним або обсмаженим овочам. Мелений мигдаль використовується у випічці і для додання густоти супам та соусам.
  • Також з нього готують пасту, яку можна додавати до млинців, вівсянки тощо.
  • Перед споживанням замочіть ваші горішки наніч або на 8 год, щоб усі вітамінки  та мінерали точно засвоїлися.
  • Денна норма мигдалю: 30г —  для дорослих, 4-5 горішків — діткам від 3-х років, 10-15 горішків — з 12-ти років.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості горіхів.

Детальніше

Більше про мигдаль читайте ТУТ.


 Фото товару, представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.




Написати відгук
Відгуки про товар (14)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.