

Мигдаль смажений (Голд)
105 грн 150 г
150 г
Є в наявності
Мигдаль / США.
на 100 г: білки — 18,6 г, жири — 57,7 г, вуглеводи — 16,2 г. Калорійність — 645 Ккал.
6 місяців.
В чому сила МИГДАЛЮ смаженого (Голд)?
- У горіхах, на відміну від інших плодових, ягідних і овочевих рослин, містяться всі необхідні для підтримки життя речовини.
- Мигдаль є одним із найцінніших горіхів та одним з кращих рослинних джерел білка.
- Корисні мигдальні горішки для людей, що займаються фізичними навантаженнями, тому що вони швидко відновлюють життєві сили.
- Щоденне вживання мигдалю сприяє виробленню корисних бактерій в шлунково-кишковому тракті, які покращують травлення.
Як вживати МИГДАЛЬ?
- Цей горіх чудово підходить для прикрашання десертів, додає пікантного смаку салатам, відвареним або обсмаженим овочам. Мелений мигдаль використовується у випічці і для додання густоти супам та соусам.
- Мигдальні горіхи потрібно ретельно і повільно пережовувати, тільки так вони краще засвоюються організмом.
- 3-4 горішки з ложкою меду – це не тільки добра вечерю, а й засіб від головного болю, безсоння, склерозу.
- Рекомендована денна норма для дорослої особини - 30 г - 40 мигдалю на день.
- Вагітним та годуючим мигдаль можна вживати в їжу (до 30-40 грам на день , якщо відсутні протипоказання до його споживання.
- Дітям мигдаль рекомендовано споживати із 3-річного віку, оптимальна доза на день: 3-4 горішки. З 12-ти років дітям можна споживати по 30 грам горішків на день.
- Споживайте лише якісні горішки, не вкриті цвіллю та не вражені шкідниками, дотримуйтеся рекомендацій щодо денної норми. Тоді горішки принесуть Вам користь та чудовий стан здоров'я:)
Чого не варто?
- Не рекомендовано вживати мигдаль при нервовому збудженні, підвищеній частоті серцевих скорочень, при алергічних дерматитах та зайвій вазі.
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості горіхів.
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.