Мигдаль неочищений
Мигдаль неочищений

Мигдаль неочищений


75 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
Мигдаль / Узбекистан.

на 100 г: білків - 18,6 г, жирів - 57,7 г, вуглеводів - 16,2 г. Калорійність - 648 ккал.
6 місяців.


У чому користь мигдалю неочищеного?

  • Мигдаль сирий неочищений у шкарлупі — це гірський мигдаль, вирощений в Узбекистані. Даний сорт мигдалю відрізняться особливо ніжним смаком від інших сортів.
  • Мигдаль є одним із найцінніших горіхів: багатий на білок (18,6г у 100г), вітамін В2("вітамін краси"- 1,63мг у 100г), В7 (біотин - 20мкг у 100г), Е (потужний антиоксидант - 25мг у 100г), кальцій (273мг у 100г), магній (286мг у 100г), калій та цинк.
  • Ці вітаміни та мінерали сприяють нормалізації обміну речовин, покращують стан шкіри, волосся та зубів.
  • Щоденне споживання мигдалю покращує травлення та сприяє виробленню корисних бактерій у шлунково-кишковому тракті.

Як споживати мигдаль?

  • Ідеальний поживний перекус, який можна взяти з собою на навчання, прогулянку чи в подорож.
  • У цього мигдалю м'яка шкарлупка. Його легко чистити руками без додаткових інструментів, не боячись поранитись.
  • Перед споживанням замочіть ваші горішки наніч або на 8 год, щоб усі вітамінки  та мінерали точно засвоїлися.
  • Денна норма мигдалю: 30г —  для дорослих, 4-5 горішків — діткам від 3-х років, 10-15 горішків — з 12-ти років.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості горіхів.
  • Вагітним рекомендуємо проконсультуватися з лікарем перед споживанням цього виду мигдалю.

Детальніше

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.