

Мигдаль неочищений
75 грн 100 г
100 г
Є в наявності
Мигдаль / Узбекистан.
на 100 г: білків - 18,6 г, жирів - 57,7 г, вуглеводів - 16,2 г. Калорійність - 648 ккал.
6 місяців.
У чому користь МИГДАЛЮ НЕОЧИЩЕНОГО?
- Мигдаль сирий неочищений у шкарлупі - це гірський мигдаль, вирощений в Узбекистані.
- Даний сорт мигдалю відрізняться особливо ніжним смаком від інших сортів мигдалю.
- Екологічний продукт.
- Регулярне споживання мигдалю покращує пам'ять.
- Мигдаль є багатим джерелом корисних вітамінів групи В, які сприяють будові нових клітин, нормалізують обмін речовин, покращують стан шкіри, волосся і зубів.
- Найважливіші мінеральні речовини: фосфор, магній, калій, кальцій, що входять до складу мигдальних горішків, стабілізують функціонування серцево-судинної системи.
Як споживати МИГДАЛЬ?
- У цього мигдалю м'яка шкарлупка, тому Ви зможете легко його почистити руками без будь-яких додаткових інструментів, не боячись поранитись.
- Мигдальні горіхи потрібно ретельно і повільно пережовувати, тільки так вони краще засвоюються організмом. Для кращого засвоєння можна звечора замочити горішки мигдалю у воді в скляній мисці, зранку воду злити, а горішки з'їсти натщесерце чи додати до каші.
- Ідеальний поживний перекус,який можна взяти з собою на навчання,прогулянку чи подорож.
- 3-4 горішки з ложкою меду – це не тільки добра вечеря, а й засіб від головного болю, безсоння, склерозу.
- Чудово підійде для приготування рослинного молока.
- Рекомендована денна норма для дорослої особини - 30- 40 грам мигдалю на день.
- Вагітним та годуючим мигдаль можна вживати в їжу(до 30-40 грам на день), якщо відсутні протипоказання до його споживання.
- Дітям мигдаль рекомендовано споживати з 3-річного віку, оптимальна доза на день: 3-4 горішки. З 12-ти років дітям можна споживати по 30 грам горішків на день.
- Споживайте лише якісні горішки, не вкриті цвіллю та не вражені шкідниками, дотримуйтеся рекомендацій щодо денної норми. Тоді горішки принесуть Вам користь та чудовий стан здоров'я:)
Чого не варто?
- Не рекомендовано вживати мигдаль при нервовому збудженні, підвищеній частоті серцевих скорочень, при алергічних дерматитах, загостренні хвороби нирок та зайвій вазі.
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості горіхів.
- Вагітним не варто їсти гіркий мигдаль,так як він містить речовину, що перетворюється у ціанистий калій.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
Із цим товаром рекомендуємо

Мигдалева паста
180 г 180 г 220 грн