


Мигдаль бланшований
60 грн/ 100г
100г
Є в наявності
Мигдаль / США.
на 100г: білків - 18.6г, жирів - 57.7г, вуглеводів - 16.2г. Калорійність - 645 Ккал.
6 місяців
В чому сила МИГДАЛЮ бланшованого?
- У горіхах, на відміну від інших плодових, ягідних і овочевих рослин, містяться всі необхідні для підтримки життя речовини;
- Мигдаль є одним із найцінніших горіхів та одним з кращих рослинних джерел білка;
- Корисні мигдальні горішки для людей, що займаються фізичними навантаженнями, тому що вони швидко відновлюють життєві сили.
- Щоденне вживання мигдалю сприяє виробленню корисних бактерій в шлунково-кишковому тракті, які покращують травлення.
Як вживати МИГДАЛЬ?
- Цей горіх чудово підходить для прикрашання десертів, додає пікантного смаку салатам, відвареним або обсмаженим овочам. Мелений мигдаль використовується у випічці і для додання густоти супам та соусам;
- Мигдальні горіхи потрібно ретельно і повільно пережовувати, тільки так вони краще засвоюються організмом.
- 3-4 горішки з ложкою меду – це не тільки добра вечерю, а й засіб від головного болю, безсоння, склерозу.
Чого не варто?
- Не рекомендовано вживати мигдаль при нервовому збудженні, підвищеній частоті серцевих скорочень, при алергічних дерматитах та зайвій вазі.
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості горіхів.
Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.