Кедровий горіх лущений
Кедровий горіх лущенийКедровий горіх лущений

Кедровий горіх лущений


72 грн/ 50г
50г Є в наявності

- +
Кедровий горіх / Росія.
на 100г: білків - 24,0г, жирів - 55,0г, вуглеводів - 20,0г. Калорійність - 671 Ккал.
3 місяці

В чому сила КЕДРОВОГО ГОРІХА лущеного?

  • Кедрові горіхи – надзвичайно смачний продукт і джерело корисних речовин;
  • Вживання в їжу кедрового горіха дозволяє компенсувати «білковий голод» тим, хто перейшов на вегетаріанське харчування;
  • Кедрові горішки корисні для охочих схуднути, тому що стимулюють вироблення холецистокініну - гормону, що сигналізує мозку про те, що час припинити їсти, як тільки організм насичується;
  • Кедрові горішки  сприятливо впливають на фізичний і розумовий розвиток дитини. Вони повинні бути в раціоні дітей і підлітків постійно.

Як вживати КЕДРОВИЙ ГОРІХ?

  • Кедрові горіхи дуже смачні, особливо якщо їх прогріти на сковороді. Додавайте їх в салати, овочеві та рибні страви. Найвідомішою стравою із додаванням кедрових горішків є соус "Песто";
  • 30 г кедрових горішків достатньо для задоволення добової потреби організму дорослої людини в амінокислотах і таких важливих дефіцитних мікроелементах як: мідь, марганець, кобальт, цинк.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості чи алергії.

Детальніше

  • У горіхах, на відміну від інших плодових, ягідних і овочевих рослин містяться всі необхідні для підтримки життя речовини;
  • Корисні кедрові горішки для спортсменів та людей фізичної праці, тому що вони швидко відновлюють життєві сили;
  • Кедрові горіхи потрібно ретельно і повільно пережовувати - тільки так вони краще засвоюються організмом. 
  • Кедрові горішки - носії цінних жиророзщеплювальних вітамінів Е, Р, дуже важливих і незамінних для забезпечення повноцінної спадковості;
  • Особливо корисний кедровий горіх при імунодефіцитних станах, алергічних захворюваннях, атеросклерозі, ішемічній хворобі серця, захворюваннях шлунково - кишкового тракту.

Кедрові горіхи стануть відмінним доповненням до щоденного раціону спортсменів, людей фізичної праці та осіб, які слідкують за своїм харчуванням.



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Песто соус (веганський)

Інгредієнти:


  1. Свіжий базилік (без стебла)  — 2 скл.;

  2. Кедровий горіх* — 3 ст.л.;

  3. Часник — 3 зубчики;

  4. Лимонного соку — 2 ст.л.;

  5. Неактивні дріжджові пластівці — 3-4 ст.л.;

  6. Сіль морська — ¼ ч.л.;

  7. Оливкова олія — 2-3 ст.л.;

  8. Вода — 3-6 ст.л. (при потребі більше).

* В оригінальному рецепті використовують кедровий горіх. Можливо замінити грецьким горіхом або насінням соняшника.

Приготування:

1. До кухонного комбайна або маленького блендера додайте базилік, горіхи, часник, лимонний сік, харчові дріжджі та морську сіль і перемішайте на високій швидкості, поки не утвориться пухка паста.

2. Доливайте поступово оливкову олію (під час змелювання, якщо це можливо). Потім додайте води по 1 ст. л. (15 мл) до досягнення бажаної консистенції - густого соусу. 

3. Смакуйте і відрегулюйте аромат за потребою, додавши більше потрібних вам інгредієнтів.

Зберігайте соус в холодильнику, до 1 тижня. Після цього розлийте у форми для льоду, заморозьте і зберігайте до 1 місяця і більше.


Чудово підходить для вживання у будь який час дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (12)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.