Горіх пекан королівський
Горіх пекан королівський

Горіх пекан королівський


115 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
Горіх пекан / США.

на 100 г: білки — 9,2 г, жири — 74 г, вуглеводи — 4,3 г. Калорійність — 691 Ккал.
3 місяці.

У чому користь горіха ПЕКАН?

  • Пекан - це екзотичний горіх, який росте переважно на території США.
  • Горіх пекана схожий на оливки, тому він має друге ім’я - оливковий горіх.
  • Плоди пекану - це поживні та смачні горіхи, які містять 80% жирів. Невелика кількість горіху пекан повноцінно замінить добову норму жиру на день.
  • Пекан багатий на вітамін Е, який допоможе покращити зір, стан шкіри та волосся, зміцнити кістки та підвищити імунітет.
  • За смаком пекан схожий на грецький горіх, але він є більш солодким та ніжним.
  • Цей горіх відносять до продуктів молодості і краси, за рахунок того, що в його складі досить багато антиоксидантів. Вітаміни групи В, які присутні в пекані, дуже потрібні дівчатам і жінкам, так як не тільки нормалізують роботу нервової системи, але ще й сприятливо впливають на стан шкіри, волосся і нігтів.
  • Пекан містить фолієву кислоту, яка покращує роботу імунної системи та регулює функції кровотворення.
  • Вживання горіхів пекан рекомендовано тим, хто страждає від перевтоми, недокрів’я, авітамінозу, неправильної роботи кишківника, нирок і печінки.
  • Горіх пекан позитивно впливає на роботу серця, попереджає розвиток ішемічної хвороби, знижує рівень шкідливого холестерину, запобігає утворенню тромбів.
  • Також пекан попереджає розвиток онкологічних захворювань.
  • Олія з горіха пекан активно використовується в косметології: зволожує та живить шкіру та надає омолоджуючий ефект.
  • Гріх пекан  надзвичайно корисний для літніх та ослаблених людей.

Як вживати горіх ПЕКАН?

  • Пекан можна вживати в сирому вигляді, а також використовувати для приготування різноманітних страв та кондитерських виробів. Подрібнений горіх пекан додасть салату особливого пікантного смаку.
  • Добова норма для дорослого - 2-4 горіхи на день.

Чого не варто?

  • Не варто зловживати горіхом при ожирінні та дотриманні дієти, оскільки він дуже калорійний.
  • Не рекомендовано купувати очищений горіх, а також його не можна довго зберігати в очищеному вигляді, оскільки він досить швидко гіркне.
  • Не варто вживати горіх пекан при індивідуальній непереносимості, діабеті та вагітності.
  • При наявності шкірних захворюваннях і схильності до запорів.
  •  Вагітним треба вживати пекан обережно. Значна кількість білка в складі горіха може викликати алергію у жінки і спровокувати непереносимість цього продукту у малюка.
  •  Рекомендується проконсультуватися із лікарем перед вживанням пекана під час вагітності і ГВ.
  • Плоди пекана - важкий продукт для травлення малих дітей, педіатри не рекомендують споживати пекан до 3-річного віку. Після 3-х років слід давати горішки  пекана з обережністю, стежити, чи не проявляється алергічна реакція  у дитини.

Детальніше




Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, літнім та ослабленим людям, вегетаріанцям, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен. 



 Фото товару, представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


 Бананово-горіхові коржики 

Інгредієнти:

  1. Пекан (волоський горіх) — 1 скл. 

  2. Цільнозерновое борошно — 2 скл.

  3. Сода харчова — 1 ч.л.

  4. Кориця — 1 ч.л.

  5. Імбир сухий — ½ ч.л.

  6. Сіль морська (гімалайська) — ½ ч.л.

  7. Кокосова олія (тверда) — 5 ст.л.

  8. Пюре 2-ох бананів — ¾ скл.

  9. Рослинне (мигдалеве чи рисове) молоко — ¼ скл.

  10. Кленовий сироп — 2 ст.л. (або пюре фініків 40г).

  11. Ванілін — щіпка

Кленова глазур:

  1. Тростинний цукор (кокосовий цукор) — ½ скл.

  2.  Сіль морська дрібна — ⅛ ч.л.

  3. Кокосова олія (розтоплена) — 1 ст.л.

  4. Ванілін — щіпка.

  5. Кленовий сироп (мед) — ¼ скл (або більше, якщо потрібно).

Приготування:

  1. Розігрійте духову піч до 200°С. Викладіть горіхи одним шаром у бритванку для випічки, попередньо застеливши її пергаментним папером. Запечіть горіхи в духовій печі при температурі 180 °С до появи аромату (близько 3 хвилин). Остиглі горіхи подрібніть на дуже дрібні шматочки ножем.

  2. У середній мисці з’єднайте борошно, ¾ частини подрібнених горіхів, соду, корицю, імбир, сіль і збийте разом.

  3. Дрібно наріжте або помніть виделкою тверду кокосову олію та змішайте з борошном.

  4. Додайте бананове пюре, молоко, кленовий сироп, ванілін і добре перемішайте.

  5. Спочатку здається, що для тіста недостатньо рідини, але продовжуйте перемішувати, поки всі інгредієнти не з’єднаються. Якщо потрібно, можна руками замісити останню частину борошна в тісто.

  6. Сформуйте тісто в кулю, товщиною приблизно 3 см. Розкатайте кулю за допомогою качалки (товщина 1-1,5 см). За допомогою ножа поріжте круг тіста на 8 частин.

  7. Кожну частину тіста викладіть на деко, застелене пергаментним папером. Випікайте 15-17 хвилин при 200°С до злегка золотисто-коричневого кольору.

  8. Поки скибочки випікаються, збийте разом складові глазурі в невеликій мисці до отримання кремової консистенції. Обережно підігрійте глазур на плиті, а потім знову перемішайте. Дайте випічці охолонути протягом декількох хвилин, після чого щедро полийте глазур’ю. Поки глазур мокра, посипте її залишками подрібнених горіхів. Смачного!


Найкраще смакувати випічку у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.