Горіх пекан
Горіх пеканГоріх пекан

Горіх пекан


60 грн 50 г
50 г Є в наявності
- +
Горіх пекан / США.
на 100 г: білки - 9,2 г, жири - 74 г, вуглеводи - 4,3г. Калорійність - 691 Ккал.
3 місяці

В чому сила горіха ПЕКАН?

  • Плоди пекану - це поживні та смачні горіхи, які містять 80% жирів. Невелика кількість горіху пекан повноцінно замінить добову норму жиру в день.
  • Пекан багатий на вітамін Е, який допоможе покращити зір, стан шкіри та волосся, зміцнити кістки та підвищити імунітет.
  • За смаком пекан схожий на грецький горіх, але він є більш солодким та ніжним.

Як вживати горіх ПЕКАН?

  • Пекан можна вживати у сирому вигляді, а також використовувати для приготування різноманітних страв та кондитерських виробів. Подрібнений горіх пекан додасть салату особливого пікантного смаку;
  • Добова норма для дорослого - 2-4 горіхи на день.

Чого не варто?

  • Не варто зловживати горіхом при ожирінні та дотриманні дієти, оскільки він дуже калорійний;
  • Не рекомендовано купувати очищений горіх, а також його не можна довго зберігати в очищеному вигляді, оскільки він досить швидко гіркне;
  • Не варто вживати горіх пекан при індивідуальній непереносимості, діабеті та вагітності.

Детальніше

  • Пекан - це екзотичний горіх, який росте переважно на території США;
  • Горіх пекана схожий на оливки, тому він має друге ім’я - оливковий горіх;
  • Пекан містить фолієву кислоту, яка покращує роботу імунної системи та регулює функції кровотворення;
  • Вживання горіхів пекан рекомендовано тим, хто страждає від перевтоми, недокрів’я, авітамінозу, неправильної роботи кишківника, нирок і печінки;
  • Горіх пекан позитивно впливає на роботу серця, попереджає розвиток ішемічної хвороби, знижує рівень шкідливого холестерину, запобігає утворенню тромбів;
  • Також він попереджає розвиток онкологічних захворювань;
  • Олія з горіха пекан активно використовується в косметології: зволожує та живить шкіру та надає омолоджуючий ефект;
  • Він надзвичайно корисний для літніх та ослаблених людей.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, літнім та ослабленим людям, вегетаріанцям, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен. 



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


 Бананово-горіхові коржики 

Інгредієнти:

  1. Пекан (волоський горіх) — 1 скл. 

  2. Цільнозерновое борошно — 2 скл.;

  3. Сода харчова — 1 ч.л.;

  4. Кориця — 1 ч.л.;

  5. Імбир сухий — ½ ч.л.;

  6. Сіль морська (гімалайська) — ½ ч.л.;

  7. Кокосова олія (тверда), або інше рослинне — 5 ст.л.;

  8. Пюре 2-ох бананів — ¾ скл.;

  9. Рослинне (або коров’яче) молоко — ¼ скл.;

  10. Кленовий сироп — 2 ст.л. (або пюре фініків 40г);

  11. Ванілін — щіпка;

Кленова глазур:

  1. Тростнний цукор (кокосовий цукор) — ½ скл.;

  2.  Сіль морська дрібна — ⅛ ч.л.;

  3. Кокосова олія (розтоплена) — 1 ст.л.;

  4. Ванілін — щіпка;

  5. Кленовий сироп (мед) — ¼ скл (або більше якщо потрібно).

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200°С. Покладіть горіхи в один шар на облямований пергаментним папером оболонку для випічки. Підсмажте горіхи в духовці до появи аромату, близько 3 хвилин. Горіхи подрібніть на дуже дрібні шматочки.

  2. У середній мисці з’єднайте борошно, ¾ частини подрібнених горіхів, соду, корицю, імбир та сіль і збийте разом.

  3. Дрібно наріжте або помніть виделкою тверду кокосову олію та змішайте з борошном.

  4. Додайте бананове пюре, молоко, кленовий сироп і ванілін і добре перемішайте.

  5. Спочатку здається, що для тіста недостатньо рідини, але продовжуйте перемішувати, поки всі інгредієнти не з’єднаються. Якщо потрібно, можна руками замісити останню частину борошна в тісто.

  6. Сформуйте тісто в коло, товщиною приблизно 3 см. За допомогою ножа наріжте 8 скибочок.

  7. Відокремте скибочки і викладіть на деко, застелене пергаментним папером. Випікайте 15-17 хвилин при 200°С до злегка золотисто-коричневого кольору.

  8. Поки скибочки випікаються, збийте разом складові глазурі в невеликій мисці до отримання кремової консистенції. Обережно підігрійте глазур на плиті, а потім знову перемішайте. Дайте випічці охолонути протягом декількох хвилин, після чого щедро полийте глазур’ю. Поки глазур мокра, посипте її залишками подрібнених горіхів.


Найкраще смакувати випічку у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.