Горіх пекан
Горіх пеканГоріх пекан

Горіх пекан


55 грн/ 50 г
50 г Очікується

- +
Горіх пекан / США.
на 100г продукту: білки - 9,2 г, жири - 74 г, вуглеводи - 4,3г. Калорійність - 691 Ккал.
3 місяці

В чому сила горіха ПЕКАН?

  • Плоди пекану - це поживні та смачні горіхи, які містять 80% жирів. Невелика кількість горіху пекан повноцінно замінить добову норму жиру в день;
  • Пекан багатий на вітамін Е, який допоможе покращити зір, стан шкіри та волосся, зміцнити кістки та підвищити імунітет;
  • За смаком пекан схожий на грецький горіх, але він є більш солодким та ніжним.

Як вживати горіх ПЕКАН?

  • Пекан можна вживати у сирому вигляді, а також використовувати для приготування різноманітних страв та кондитерських виробів. Подрібнений горіх пекан додасть салату особливого пікантного смаку;
  • Добова норма для дорослого - 2-4 горіхи на день.

Чого не варто?

  • Не варто зловживати горіхом при ожирінні та дотриманні дієти, оскільки він дуже калорійний;
  • Не рекомендовано купувати очищений горіх, а також його не можна довго зберігати в очищеному вигляді, оскільки він досить швидко гіркне;
  • Не варто вживати горіх пекан при індивідуальній непереносимості, діабеті та вагітності.

Детальніше

  • Пекан - це екзотичний горіх, який росте переважно на території США;
  • Горіх пекана схожий на оливки, тому він має друге ім’я - оливковий горіх;
  • Пекан містить фолієву кислоту, яка покращує роботу імунної системи та регулює функції кровотворення;
  • Вживання горіхів пекан рекомендовано тим, хто страждає від перевтоми, недокрів’я, авітамінозу, неправильної роботи кишківника, нирок і печінки;
  • Горіх пекан позитивно впливає на роботу серця, попереджає розвиток ішемічної хвороби, знижує рівень шкідливого холестерину, запобігає утворенню тромбів;
  • Також він попереджає розвиток онкологічних захворювань;
  • Олія з горіха пекан активно використовується в косметології: зволожує та живить шкіру та надає омолоджуючий ефект;
  • Він надзвичайно корисний для літніх та ослаблених людей.

Більше про горіх пекан читайте ТУТ.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, літнім та ослабленим людям, вегетаріанцям, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен. 



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


 Бананово-горіхові коржики 

Інгредієнти:

  1. Пекан (волоський горіх) — 1 скл. 

  2. Цільнозерновое борошно — 2 скл.;

  3. Сода харчова — 1 ч.л.;

  4. Кориця — 1 ч.л.;

  5. Імбир сухий — ½ ч.л.;

  6. Сіль морська (гімалайська) — ½ ч.л.;

  7. Кокосова олія (тверда), або інше рослинне — 5 ст.л.;

  8. Пюре 2-ох бананів — ¾ скл.;

  9. Рослинне (або коров’яче) молоко — ¼ скл.;

  10. Кленовий сироп — 2 ст.л. (або пюре фініків 40г);

  11. Ванілін — щіпка;

Кленова глазур:

  1. Тростнний цукор (кокосовий цукор) — ½ скл.;

  2.  Сіль морська дрібна — ⅛ ч.л.;

  3. Кокосова олія (розтоплена) — 1 ст.л.;

  4. Ванілін — щіпка;

  5. Кленовий сироп (мед) — ¼ скл (або більше якщо потрібно).

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200°С. Покладіть горіхи в один шар на облямований пергаментним папером оболонку для випічки. Підсмажте горіхи в духовці до появи аромату, близько 3 хвилин. Горіхи подрібніть на дуже дрібні шматочки.

  2. У середній мисці з’єднайте борошно, ¾ частини подрібнених горіхів, соду, корицю, імбир та сіль і збийте разом.

  3. Дрібно наріжте або помніть виделкою тверду кокосову олію та змішайте з борошном.

  4. Додайте бананове пюре, молоко, кленовий сироп і ванілін і добре перемішайте.

  5. Спочатку здається, що для тіста недостатньо рідини, але продовжуйте перемішувати, поки всі інгредієнти не з’єднаються. Якщо потрібно, можна руками замісити останню частину борошна в тісто.

  6. Сформуйте тісто в коло, товщиною приблизно 3 см. За допомогою ножа наріжте 8 скибочок.

  7. Відокремте скибочки і викладіть на деко, застелене пергаментним папером. Випікайте 15-17 хвилин при 200°С до злегка золотисто-коричневого кольору.

  8. Поки скибочки випікаються, збийте разом складові глазурі в невеликій мисці до отримання кремової консистенції. Обережно підігрійте глазур на плиті, а потім знову перемішайте. Дайте випічці охолонути протягом декількох хвилин, після чого щедро полийте глазур’ю. Поки глазур мокра, посипте її залишками подрібнених горіхів.


Найкраще смакувати випічку у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.