Фундук сирий
Фундук сирий

Фундук сирий


95 грн 150 г
150 г Є в наявності
- +
Фундук / Азербайджан.

на 100г: білки -— 16 г, жири -— 67 г, вуглеводи -— 10 г. Калорійність - 707 Ккал.
6 місяців.

Чим корисний фундук сирий?

  • Фундук — це окультурена форма ліщини (лісового горіха).
  • Містить більше вітаміну Е (вітаміну молодості), ніж інші горіхи:  21 мг у 100г (добова потреба 8-12мг).
  • Багатий на вітаміни групи В:  В1(добова потреба 1,5мг) — 0,46мг у 100г, В6 (добова потреба 1,3-2мг) — 0,7мг/100г, В9(добова потреба 400мкг) — 68мкг/100г; мінерали: кальцій(добова потреба 1000мг) — 188 мг/100г, залізо(добова потреба 12-25мг) — 4,5мг/100г, магній(добова потреба 400мг) — 310мг/100г.
  • Завдяки високому вмісту вітамінів та мінералів, фундук допомагає полегшити стан при неврозах, недокрів'ї та синдромі хронічної втоми.
  • Містить до 60% жирних олій, які складаються з гліцеридів олеїнової, стеаринової і пальмітинової кислот. Вони зміцнюють судини і запобігають розвитку атеросклерозу.

Як споживати фундук сирий?

  • Фундук використовують для приготування солодких страв: шоколаду, цукерок, тортів, тістечок, всілякої випічки. Можна додавати до куті чи різдвяної випічки з маком.
  • Готуйте фундукову пасту і поливайте нею млинці і вівсянку.
  • Перед споживанням замочіть ваші горішки наніч або хоча б на 8 год, щоб усі вітаміни  та мінерали точно засвоїлися :)
  • Денна норма фундука: 30г —  для дорослих, 4-5 горішків — діткам від 3-х років, 10-15 горішків — з 12-ти років.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше



Фото товару, представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Піца з інжиром і фундуком

Піца з інжиром і фундуком → Рецепти → Zakaz.ua - Офіційний ...


Листкове тісто — 400 г
Інжир — 4 шт
Фундук — 50 г
Сир з блакитною пліснявою — 150 г
Часник — 1 зубчик
Оливкова олія — 1 ст. л.
Помідори — 6 шт.
Чебрець — 1 ст. л. (краще свіжий)


Приготування:
1. Часник поріжте дрібно ножем  і обсмажте на оливковій олії. Додайте помідори, нарізані кубиками та 1 ст. л.  дрібно порізаного ножем чебрецю. Тушкуйте під кришкою 5 хвилин.
2. Сир з блакитною пліснявою  (можна замінити на веганський сир (слайси) із кокосової олії, фісташковий чи мигдалевий сир) подрібніть, інжир наріжте скибками. Духову піч нагрійте до 220°С.
3. Листкове тісто розділіть на 2 частини і кожну з них  розкачайте до товщини 3-4 мм.
4. На отримані коржі викладіть  приготований томатний соус, розкладіть інжир, посипте фундуком та сиром. Випікайте піцу в духовій печі  15 хвилин.

Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.