Фундук сирий
Фундук сирий

Фундук сирий


99 грн 150 г
150 г Є в наявності
- +
Фундук / Азербайджан.
Без глютену.
на 100г: білки -— 16 г, жири -— 67 г, вуглеводи -— 10 г. Калорійність - 704 Ккал.
6 місяців.

У чому сила ФУНДУКА СИРОГО?

  • Фундук - джерело рослинного білка, який є важливим у вегетаріанському харчуванні.
  • Містить більше вітаміну Е (вітамін молодості), ніж інші горіхи.
  • У горіхах, на відміну від інших плодових, ягідних і овочевих рослин містяться всі необхідні для підтримки життя речовини.
  • Вживання цих горіхів сприяє нормалізації шлункової секреції, незалежно знижена вона або, навпаки, підвищена.
  • Вживання фундука може попередити атеросклероз.
  • Фундук допомагає полегшити стан при неврозах, недокрів'ї, синдромі хронічної втоми, діабеті.
  • Високий вміст калію, кальцію в поєднанні з цинком сприяє ефективному розвитку і зміцненню структури кісток та запобігає високому кров'яному тиску.


Як вживати ФУНДУК СИРИЙ?

  • Фундук потрібно ретельно й повільно пережовувати - тільки так він краще засвоюється організмом.
  • 3-4 горішки з ложкою меду – це не тільки корисна вечеря, а й засіб від головного болю, безсоння, склерозу.
  • Фундук використовують для приготування солодких страв - шоколаду, цукерок, тортів, тістечок, всілякої випічки. Можна фундук  додавати до куті чи різдвяної випічки з маком.
  • Також з нього готують пасту, яку можна додавати до млинців, вівсянки тощо.
  • Фундук стане відмінним доповненням до щоденного раціону спортсменів, людей фізичної праці та осіб, які стежать за своїм харчуванням.
  • Денна норма фундука: 30-40 грам горішків на день.
  • Дітям фундук рекомендовано вводити в раціон поступово, з 3-річного віку. Денна норма: 4-5 горішків на день. Із 12-річного віку можна споживати 10-15 горішків фундука.
  • Вагітним та годуючим фундук можна споживати, до 30-40 грам на день, якщо споживати горішки фундука в більшій кількості, то існує ризик набрати надмірну зайву вагу.
  • Споживайте лише якісні горішки, не вкриті цвіллю та не вражені  шкідниками, дотримуйтеся рекомендацій щодо денної норми. Тоді горішки принесуть Вам користь та чудовий стан здоров'я:)


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Інша назва фундука - ліщина або лісові горіхи.
Фото товару, представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Піца з інжиром і фундуком

Піца з інжиром і фундуком → Рецепти → Zakaz.ua - Офіційний ...


1. Листкове тісто — 400 г.
2. Інжир — 4 шт.
3. Фундук — 50 г.
4. Сир з блакитною пліснявою — 150 г.
5. Часник — 1 зубчик.
6. Оливкова олія — 1 ст. л.
7. Помідори — 6 шт.
8. Чебрець — 1 ст. л. (краще свіжий).
Приготування:
Часник поріжте дрібно ножем  і обсмажте на оливковій олії. Додайте помідори, нарізані кубиками та 1 ст. л.  дрібно порізаного ножем чебрецю. Тушкуйте під кришкою 5 хвилин.
Сир з блакитною пліснявою  (можна замінити на веганський сир (слайси) із кокосової олії, фісташковий чи мигдалевий сир) подрібніть, інжир наріжте скибками. Духову піч нагрійте до 220°С.
Листкове тісто розділіть на 2 частини і кожну з них  розкачайте до товщини 3-4 мм.
На отримані коржі викладіть  приготований томатний соус, розкладіть інжир, посипте фундуком та сиром. Випікайте піцу в духовій печі  15 хвилин.

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.