Фундук сирий
Фундук сирий

Фундук сирий


47 грн/ 100 г
100 г Немає в наявності

- +
Фундук / Грузія
на 100г: білків - 16.1г, жирів - 66.9г, вуглеводів - 9.9г. Калорійність - 704 Ккал.
6 місяців

  • З усіх горіхів фундук є найбільш збалансованим комплексним джерелом поживних речовин;
  • Фундук - джерело рослинного білка, який є важливим в вегетаріанському харчуванні;
  • У горіхах, на відміну від інших плодових, ягідних і овочевих рослин містяться всі необхідні для підтримки життя речовини;
  • В першу чергу, фундук використовується для приготування солодких страв - шоколаду, цукерок, тортів, тістечок, всілякої випічки, а також при виробництві лікерів, кремів, морозива, горіхово - шоколадної пасти;
  • Корисний фундук для людей, що займаються фізичними навантаженнями, тому що він швидко відновлює життєві сили;
  • 3-4 горіха з ложкою меду – це не тільки корисна вечеря, а й засіб від головного болю, безсоння, склерозу;
  • Фундук потрібно ретельно й повільно пережовувати - тільки так він краще засвоюється організмом. 
__________________________________________________________________________


- Вживання цих горіхів сприяє нормалізації шлункової секреції, незалежно знижена вона або, навпаки, підвищена;


- За допомогою фундука можна попередити і навіть вилікувати атеросклероз;


- Фундук допомагає полегшити стан при неврозах, недокрів'ї, синдромі хронічної втоми, діабеті;

 
- Фундук корисний при ожирінні, варикозі, збільшенні простати і важких фізичних навантаженнях, бо поєднання вітамінів і білків сприятливо впливає на всі тканини організму;


- Високий вміст калію, кальцію в поєднанні з цинком сприяє ефективному розвитку і зміцненню структури кісток та запобігає високому кров'яному тиску;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Фундук стане відмінним доповненням до щоденного раціону спортсменів, людей фізичної праці та осіб, які слідкують за своїм харчуванням.

 
Дізнайтесь більше про фундук: uk.wikipedia.org


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.