Фундук смажений бланшований
Фундук смажений бланшований

Фундук смажений бланшований


110 грн 150 г
150 г Під замовлення (1 доба)
- +
Фундук / Туреччина.

на 100 г: білки — 15 г, жири — 64 г, вуглеводи — 11 г. Калорійність — 671 Ккал.
6 місяців.


У чому користь фундука бланшованого?

  • Фундук  — це окультурена форма ліщини (лісового горіха).
  • Бланшований фундук — це горіх, повністю позбавлений зовнішнього лушпиння.
  • Бланшування  відбувається за допомогою водяної пари. Горіх також ледь обсмажений у печі. 
  • Містить більше вітаміну Е (вітаміну молодості), ніж інші горіхи:  21 мг у 100г (добова потреба 8-12мг).
  • Регулярне вживання бланшованого фундука допомагає роботі серцево-судинної системи, тому що він багатий на кальцій та магній ( кальцій (188 мг/100г) — добова потреба 1000мг; магній (310мг/100г) — добова потреба 400мг.
  • Фундук стане відмінним доповненням до щоденного раціону спортсменів, людей фізичної праці та осіб, які слідкують за своїм харчуванням.


Як вживати фундук бланшований?

  • Фундук бланшований широко застосовується як окрема закуска, як інгредієнт різноманітних соусів, салатів.
  • Для приготування солодких страв: шоколаду, цукерок, тортів, тістечок, всілякої випічки. Можна його додавати до куті чи різдвяної випічки з маком.
  • Також з нього готують пасту, яку можна додавати до млинців, вівсянки тощо.
  • Перед споживанням замочіть ваші горішки наніч або на 8 год, щоб усі вітаміни  та мінерали точно засвоїлися.
  • Денна норма фундука: 30г —  для дорослих, 4-5 горішків — діткам від 3-х років, 10-15 горішків — з 12-ти років.


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше




Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Піца з інжиром і фундуком

Піца з інжиром і фундуком → Рецепти → Zakaz.ua - Офіційний ...


1. Листкове тісто — 400 г
2. Інжир — 4 шт.
3. Фундук — 50 г
4. Сир з блакитною пліснявою — 150 г
5. Часник — 1 зубчик
6. Оливкова олія — 1 ст. л.
7. Помідори — 6 шт.
8. Чебрець — 1 ст. л. (краще свіжого)


Часник порубати і обсмажити на оливковій олії. Додати помідори, нарізані кубиками, 1 ст. л. чебрецю. Тушкувати під кришкою 5 хвилини.
Сир з блакитною пліснявою подрібнити, інжир нарізати скибками. Духовку нагріти до 220°С.
Листкове тісто розділити на 2 частини і кожну розкачати.
На отримані коржі викласти приготований томатний соус, розкласти інжир, посипати фундуком та сиром. Випікати в духовці 15 хвилин.

Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.