

Фундук смажений бланшований
6 відгуків
140 грн 150 г
150 г
Під замовлення (1 доба)
Фундук / Туреччина.
на 100 г: білки — 15 г, жири — 64 г, вуглеводи — 11 г. Калорійність — 671 Ккал.
6 місяців.
У чому користь фундука бланшованого?
- Фундук — це окультурена форма ліщини (лісового горіха).
- Бланшований фундук — це горіх, повністю позбавлений зовнішнього лушпиння.
- Бланшування відбувається за допомогою водяної пари та легкого обсмаження у печі.
- Містить більше вітаміну Е (вітаміну молодості), ніж інші горіхи: 21 мг у 100г (добова потреба 8-12мг).
- Регулярне вживання бланшованого фундука допомагає роботі серцево-судинної системи. Він багатий на кальцій та магній ( кальцій (188 мг/100г) — добова потреба 1000мг; магній (310мг/100г) — добова потреба 400мг.
- Містить до 60% жирних олій, які складаються з гліцеридів олеїнової, стеаринової і пальмітинової кислот. Вони зміцнюють судини і запобігають розвитку атеросклерозу.
Як вживати фундук бланшований?
- Фундук бланшований широко застосовується як окрема закуска, як інгредієнт різноманітних соусів, салатів.
- Для приготування солодких страв: шоколаду, цукерок, тортів, тістечок, всілякої випічки. Можна його додавати до куті чи різдвяної випічки з маком.
- Готуйте фундукову пасту і поливайте нею млинці і вівсянку.
- Перед споживанням замочіть ваші горішки наніч або хоча б на 8 год, щоб усі вітаміни та мінерали точно засвоїлися :)
- Денна норма фундука: 30г — для дорослих, 4-5 горішків — діткам від 3-х років, 10-15 горішків — з 12-ти років.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Піца з інжиром і фундуком
1. Листкове тісто — 400 г
2. Інжир — 4 шт.
3. Фундук — 50 г
4. Сир з блакитною пліснявою — 150 г
5. Часник — 1 зубчик
6. Оливкова олія — 1 ст. л.
7. Помідори — 6 шт.
8. Чебрець — 1 ст. л. (краще свіжого)
Часник порубати і обсмажити на оливковій олії. Додати помідори, нарізані кубиками, 1 ст. л. чебрецю. Тушкувати під кришкою 5 хвилини.
Сир з блакитною пліснявою подрібнити, інжир нарізати скибками. Духовку нагріти до 220°С.
Листкове тісто розділити на 2 частини і кожну розкачати.
На отримані коржі викласти приготований томатний соус, розкласти інжир, посипати фундуком та сиром. Випікати в духовці 15 хвилин.
Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.