Фундук смажений бланшований
Фундук смажений бланшований

Фундук смажений бланшований


70 грн/ 100 г
100 г Є в наявності
- +
Фундук / Туреччина
на 100 г: білки -— 15 г, жири -— 64 г, вуглеводи -— 11 г. Калорійність - 671 Ккал.
6 місяців


В чому сила ФУНДУКА БЛАНШОВАНОГО?

  • Бланшований фундук - це горіх, повністю позбавлений зовнішнього лушпиння.
  • Бланшування фундука відбувається за допомогою водяної пари. Горіх також ледь обсмажений в печі. 
  • Фундук - джерело рослинного білка, який є важливим в вегетаріанському харчуванні.
  • Містить більше вітаміну Е (вітамін молодості), ніж інші горіхи.
  • Регулярне вживання бланшованого фундука допомагає роботі серцево-судинної системи.
  • Речовини, що містяться в складі горіхів, знижують рівень холестерину в крові.
  • Високий вміст калію, кальцію в поєднанні з цинком сприяє ефективному розвитку і зміцненню структури кісток та запобігає високому кров'яному тиску.


Як вживати ФУНДУК БЛАНШОВАНИЙ?

  • Фундук потрібно ретельно й повільно пережовувати - тільки так він краще засвоюється організмом.
  • 3-4 горішки з ложкою меду – це не тільки корисна вечеря, а й засіб від головного болю, безсоння, склерозу.
  • Фундук бланшований широко застосовується як окрема закуска, як інгредієнт різноманітних соусів, салатів.
  • Фундук використовують для приготування солодких страв - шоколаду, цукерок, тортів, тістечок, всілякої випічки. Можна його додавати до куті чи різдвяної випічки з маком.
  • Також з нього готують пасту, яку можна додавати до млинців, вівсянки тощо.
  • Фундук стане відмінним доповненням до щоденного раціону спортсменів, людей фізичної праці та осіб, які слідкують за своїм харчуванням.


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Інша назва фундука - ліщина або лісові горіхи.
Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Піца з інжиром і фундуком

Піца з інжиром і фундуком → Рецепти → Zakaz.ua - Офіційний ...


1. Листкове тісто — 400 г
2. Інжир — 4 шт.
3. Фундук — 50 г
4. Сир з блакитною пліснявою — 150 г
5. Часник — 1 зубчик
6. Оливкова олія — 1 ст. л.
7. Помідори — 6 шт.
8. Чебрець — 1 ст. л. (краще свіжого)


Часник порубати і обсмажити на оливковій олії. Додати помідори, нарізані кубиками, 1 ст. л. чебрецю. Тушкувати під кришкою 5 хвилини.
Сир з блакитною пліснявою подрібнити, інжир нарізати скибками. Духовку нагріти до 220°С.
Листкове тісто розділити на 2 частини і кожну розкачати.
На отримані коржі викласти приготований томатний соус, розкласти інжир, посипати фундуком та сиром. Випікати в духовці 15 хвилин.

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.