

Фісташки
У чому користь ФІСТАШОК?
- Фісташки - єдиний горіх, що містить речовини каротиноїди, які допомагають зберегти зір.
- У цих горішках найбільш раціонально поєднуються калорійність, кількість амінокислот, вітамінів і мінеральних речовин.
- Порівняно з іншими горіхами, у фісташках найбільше клітковини.
- Фісташки допомагають боротися з постійною втомою, тонізують та дають енергію.
- Фісташки - чудові антиоксиданти. Смачну молодість замовляли? ;)
- Фісташки вважаються також афродизіаком - при регулярному споживанні в їжу ці горішки посилюють статеву потенцію, допомагають поліпшити якість сперми, підвищують рухливість і живучість чоловічих статевих клітин..
- Також фісташки містять значну кількість міді, марганцю, фосфору, магнію і калію.
- При хворобах печінки фісташки допомагають посилити робочі функції печінки, а також прочищають жовчні протоки від закупорок.
- Як додатковий засіб ці горіхи допомагають при лікуванні жовтяниці і недокрів'я.
- Якщо приймати фісташки регулярно, можна знизити схильність до захворювань серця, зняти прискорене серцебиття і зробити судини міцними.
- Корисні при захворюваннях дихальних шляхів і туберкульозі.
Як споживати ФІСТАШКИ?
- Якщо ви з’їдатимете 10 горішків щодня, отримаєте чверть добової норми вітаміну В6 для дорослої людини функції ( вітамін B6 відіграє істотну роль у метаболізмі білків, вуглеводів і жирів, виробництві нейротрансмітерів та утворенні нікотинової кислоти. Це життєво важливо для підтримки здорової нервової системи, шкіри, м'язів і крові).
- Фісташки стануть чудовим доповненням до овочевих салатів, ранішньої вівсянки та десертів.
- Калорійність і багатий склад мінеральних речовин дозволяють використовувати їх в харчуванні спортсменів і людей, що займаються посиленою розумовою працею.
- Фісташки потрібно ретельно і повільно пережовувати, тільки так вони краще засвоюються організмом.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості горіхів.
Фісташковий сир
Інгредієнти:
Фісташки чищені — 150г.
Неактивні дріжджові пластівці — 40г.
Сироп агави (мед) — 1 ст.л..
Агар-агар — 1 ст.л.
Часник — 2 зубчика.
Сік половини лимона.
Яблучний оцет — 1 ст.л.
Вода — 350 мл.
Сіль морська (гімалайська) — 2 щіпки.
Приготування:
1. Замочіть горіхи у воді зі щіпкою солі на пару годин або на ніч.
2. Злийте воду з горіхів. Помістіть фісташки, половину води та всі інші інгредієнти, крім агар-агару, у блендер та взбийте до однорідної кремової консистенції.
3. Помістіть другу половину води та агар-агар у кастрюлю. Перемішайте, щоб не було комочків. Постійно помішуючи доведіть суміш до кипіння та проваріть ще 2 хвилини.
4. Додайте до кастрюлю вміст блендера та добре все перемішайте.
5. Перелийте готову суміш у миску чи контейнер. Як маса трохи охолоне, помістіть її і холодильник до повного застигання.
Смакуйте сир протягом 3-ох днів. Зберігайте його в холодильнику.
Найкраще куштувати сир в обідній час.
Відгуки про товар (19)
Із цим товаром рекомендуємо

Пекан неочищений
100 г 100 г 70 грн
Кедровий горіх лущений
50 г 50 г 89 грн