Фісташки
Фісташки

Фісташки


86 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
Фісташки солоні / США.

на 100 г. продукту: білків - 20 г, жирів - 50 г, вуглеводів - 7 г. Калорійність - 556 Ккал.
6 місяців.

У чому користь фісташок?

  • Фісташки — плоди багатостовбурового дерева або куща висотою до 10 метрів.
  • Фісташки містять важливі мінерали: мідь (добова потреба 1000мкг) — 500мкг/100г, марганець (добова потреба 1,8-2,3мг) — 3,8мг/100г, кремній (добова потреба 20-30мг) — 50мг/100г, залізо (добова потреба 12-25мг) — 4мг/100г, калій (добова потреба 2500-3500мг) — 1025мг/100г, селен (добова потреба 55мкг) — 19мкг/100г, цинк (добова потреба 8-15мг) — 2,2мг/100г.
  • Багаті на вітаміни групи В: В1 (добова потреба 1,5мг) — 0,87мг/100г; В6 (добова потреба 1,3-2мг) — 2,09мг/100г; вітамін Е (добова потреба 8-12мг) — 2,8мг/100г.
  • Тому можемо сміливо сказати, що ці горішки найбільш вдало поєднують калорійність, кількість амінокислот, вітамінів і мінеральних речовин.
  • Фісташки — чудові антиоксиданти, завдяки вмісту вітаміну Е. Смачну молодість замовляли? :)
  • Завдяки вітамінам групи В, Е, магнію та залізу допомагають боротися з хронічною втомою, тонізують та дають енергію.
  • Містять — 10 г клітковини. Найбільше порівняно з іншими горіхами.

Як споживати фісташки?

  • Фісташки стануть чудовим доповненням до овочевих салатів, ранішньої вівсянки та десертів або ж підійдуть як ситний перекус.
  • Фісташки  потрібно ретельно і повільно пережовувати, тільки так вони краще засвоюються організмом. 
  • Денна норма фісташок: 30г —  для дорослих, 4-5 горішків — діткам від 3-х років, 10-15 горішків — з 12-ти років.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості горіхів.

Детальніше




 Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Фісташковий сир

Інгредієнти:

Фісташки чищені — 150г

Неактивні дріжджові пластівці — 40г

Сироп агави (мед) — 1 ст.л.

Агар-агар — 1 ст.л.

Часник — 2 зубчика.

Сік половини лимона.

Яблучний оцет — 1 ст.л.

Вода — 350 мл

Сіль морська (гімалайська) — 2 щіпки.

Приготування:

1. Замочіть горіхи у воді зі щіпкою солі на 6 годин або на ніч.

2. Злийте воду з горіхів. Помістіть фісташки, половину води та всі інші інгредієнти, крім агар-агару, у блендер та взбийте до однорідної кремової консистенції.

3. Помістіть другу половину води та агар-агар у кастрюлю. Перемішайте, щоб не було комочків. Постійно помішуючи доведіть суміш до кипіння та проваріть ще 2 хвилини.

4. Додайте до кастрюлю вміст блендера та добре все перемішайте.

5. Перелийте готову суміш у миску чи контейнер. Як маса трохи охолоне, помістіть її і холодильник до повного застигання.

Смакуйте сир протягом 3-ох днів. Зберігайте його в холодильнику.


Найкраще куштувати сир в обідній час.


Написати відгук
Відгуки про товар (19)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.