Фісташки
ФісташкиФісташки

Фісташки


78 грн/ 100 г
100 г Є в наявності

- +
Фісташки / .США.
на 100 г. продукту: білків - 20 г, жирів - 50 г, вуглеводів - 7 г. Калорійність - 556 Ккал.
6 місяців

В чому сила ФІСТАШОК?

  • Фісташки - єдиний горіх, що містить речовини каротиноїди, які допомагають зберегти зір;
  • В них найбільш раціонально поєднуються калорійність, кількість амінокислот, вітамінів і мінеральних речовин;
  • Порівняно з іншими горіхами, у фісташках найбільше клітковини;
  • Фісташки допомагають боротися з постійною втомою, тонізують та дають енергію.

Як вживати ФІСТАШКИ?

  • Якщо ви з’їдатимете 10 горішків щодня, отримаєте чверть добової норми вітаміну В6 для дорослої людини;
  • Фісташки стануть чудовим доповненням до овочевих салатів, ранішньої вівсянки та десертів.
  • Калорійність і багатий склад мінеральних речовин дозволяють використовувати їх в харчуванні спортсменів і людей, що займаються посиленим розумовою працею;
  • Фісташки  потрібно ретельно і повільно пережовувати, тільки так вони краще засвоюються організмом. 

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості горіхів.

Детальніше

  • Фісташки - чудові антиоксиданти. Смачну молодість замовляли? ;)
  • Фісташки вважаються також афродизіаком - при регулярному прийомі вони посилюють статеву потенцію, допомагають поліпшити якість сперми, підвищують рухливість і живучість чоловічих статевих клітин.;
  • Також фісташки містять значну кількість міді, марганцю, фосфору, магнію і калію;
  • При хворобах печінки фісташки допомагають посилити робочі функції печінки, а також прочищають жовчні протоки від закупорок;
  • Як додатковий засіб ці горіхи допомагають при лікуванні жовтяниці і недокрів'я;
  • Якщо приймати фісташки регулярно, можна знизити схильність до захворювань серця, зняти прискорене серцебиття і зробити судини міцними;
  • Корисні при захворюваннях дихальних шляхів і туберкульозі. 

Фісташки рекомендують в якості підтримуючого засобу в харчуванні виснажених хворих.


 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Фісташковий сир

Інгредієнти:

  1. Фісташки чищені — 150г;

  2. Неактивні дріжджові пластівці — 40г;

  3.  Сироп агави (мед) — 1 ст.л.;

  4. Агар-агар — 1 ст.л.;

  5. Часник — 2 зубчика;

  6. Сік половини лимона;

  7. Яблучний оцет — 1 ст.л.;

  8. Вода — 350 мл;

  9. Сіль морська (гімалайська) — 2 щіпки.

Приготування:

1. Замочіть горіхи у воді зі щіпкою солі на пару годин або на ніч.

2. Злийте воду з горіхів. Помістіть фісташки, половину води та всі інші інгредієнти, крім агар-агару, у блендер та взбийте до однорідної кремової консистенції.

3. Помістіть другу половину води та агар-агар у кастрюлю. Перемішайте, щоб не було комочків. Постійно помішуючи доведіть суміш до кипіння та проваріть ще 2 хвилини.

4. Додайте до кастрюлю вміст блендера та добре все перемішайте.

5. Перелийте готову суміш у миску чи контейнер. Як маса трохи охолоне, помістіть її і холодильник до повного застигання.

Смакуйте сир протягом 3-ох днів. Зберігайте його у холодильнику.


Найкраще куштувати сир в обідній час.


Написати відгук
Відгуки про товар (17)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.